2012-11-10 00:43:57
Φωτογραφία για ΟΙ... ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΕΚ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Κυριακής (11/11) με την ΑΕΚ επέστησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ομιλία του πριν την προπόνηση της Παρασκευής (9/11).

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του τη νίκη στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής απέναντι στην Ένωση, δίνοντάς τους… τρία κίνητρα.

Το πρώτο κίνητρο είναι τα βαθμολογικά οφέλη που θα έχουν οι Πειραιώτες σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι, καθώς θα διατηρήσουν την απόσταση από τον ΠΑΟΚ στους πέντε πόντους, μια και όπως υποστήριξε πως πρώτος στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα.

«Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν θα πρέπει να την… πάθουμε όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς μετά τα ματς του Champions League όπου η προσαρμογή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολη».

Στην συνέχεια, ο 38χρονος τεχνικός… υπενθύμισε το πριμ που έχει… τάξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές: «Πρέπει να κερδίσουμε και για έναν ακόμα λόγο. Αυτός είναι το πριμ που σας είπε ο πρόεδρος μετά τον αγώνα με την Μονπελιέ, καθώς προϋπόθεση είναι το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ».


Τέλος, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ… έβαλε και αγωνιστικό κίνητρο στους «ερυθρόλευκους», καθώς όπως ανέφερε, σε περίπτωση νίκης στο ΟΑΚΑ, οι Πειραιώτες θα έχουν διήμερο ρεπό, αντί μίας μέρας, όπως έχει αρχικά προβλεφθεί.

«Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ θα έχετε δύο μέρες ρεπό στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχετε μόνο μία», ήταν τα λόγια του και συνέχισε: «Είναι δύσκολος αγώνας. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει προβλήματα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας παραπλανά. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως στο παιχνίδι της Τρίτης, καθώς έτσι θα φτάσουμε στον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ