2012-11-10 00:38:01
Φωτογραφία για Περίεργο e-mail από το Twitter αναστάτωσε τους χρήστες
Ένα περίεργο e-mail έλαβαν πολλοί χρήστες του Twitter, το οποίο τους καλούσε να αλλάξουν άμεσα τον κωδικό τους. Αντίθετα με άλλες περιπτώσεις όπου τέτοια μηνύματα συνήθως είναι ψεύτικα, αυτή τη φορά ο κίνδυνος φαινόταν πως ήταν υπαρκτός.

Αρχικά, φήμες ήθελαν τα e-mail να είχαν αποσταλεί λόγω μαζικής παραβίασης πολλών λογαριασμών. Η ίδια η υπηρεσία ανακοίνωσε πως άλλαξε κατά λάθος τους κωδικούς, ενώ η αλήθεια φαίνεται πως είναι κάπου στη μέση.

Το e-mail έγραφε πως «το Twitter πιστεύει πως ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει παραβιαστεί από μια ιστοσελίδα ή υπηρεσία που δεν σχετίζεται με το Twitter». Συνήθως τέτοια μηνύματα στέλνονται μόνο μετά από τη μαζική παραβίαση πολλών λογαριασμών, όπως εξηγεί το TweetSmarter, γι’ αυτό και αμέσως διαδόθηκαν οι ανάλογες φήμες.

Η ίδια η εταιρεία όμως ανακοίνωσε πως η αλλαγή των κωδικών έγινε κατά λάθος, επιβεβαιώνοντας όμως πως κάποιοι λογαριασμοί παραβιάστηκαν.


«Επαναφέραμε κατά λάθος κωδικούς πρόσβασης σε μεγάλο αριθμό λογαριασμών, πολύ μεγαλύτερο από αυτούς που παραβιάστηκαν» αναφέρει στην ανακοίνωση του το Twitter. «Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία ή σύγχυση μπορεί να προκάλεσε αυτό».

Οι χρήστες που έλαβαν αντίστοιχο e-mail θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν τον κωδικό τους, ενώ όσοι δεν μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία θα πρέπει να κάνουν reset τον κωδικό τους από την ιστοσελίδα twitter.com.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα να συνδεθείτε στην υπηρεσία και δεν έχετε λάβει τέτοιο e-mail, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τους φακέλους «spam» ή «junk».

Ακόμα και αν δεν λάβατε το μήνυμα και δεν έχετε πρόβλημα να μπείτε στον λογαριασμό σας, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξετε τον κωδικό σας έτσι κι αλλιώς.

Πηγή: real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ