2012-03-22 21:56:03
Φωτογραφία για Βρέθηκε δολοφονημένος ο 44χρονος που αγνοούνταν στο Ρέθυμνο
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση απαγωγής ενός 44χρονου Ινδού υπηκόου από το Ρέθυμνο που ερευνούσε τις τελευταίες ημέρες... η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ύστερα από σχετική καταγγελία, καθώς το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε λάκκο σε ελαιώνα, στην περιοχή Λατζιμάς.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε από έναν αγρότη που πήγε να εκτελέσει αγροτικές εργασίες στο χωράφι ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο άψυχο σώμα του Ινδού εντοπίστηκαν σημάδια από μαχαίρι που πιθανόν να οδήγησαν και στο θάνατό του.

Το έγκλημα φέρεται να έγινε πριν από μια εβδομάδα σε άλλο σημείο και στην συνέχεια το πτώμα μεταφέρθηκε από το δράστη ή τους δράστες και τάφηκε πρόχειρα μέσα σε λάκκο στον ελαιώνα.

Ο αγρότης σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει στον Ινδό που αγνοούνταν από τις 13 Μαρτίου.


Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος έκανε αυτοψία με τα πρώτα ευρήματα να επιβεβαιώνουν όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ότι το πτώμα πρέπει να ήταν θαμμένο στο σημείο εδώ και 7-8 ημέρες, χρονικό διάστημα που ταιριάζει με τη δήλωση εξαφάνισης του 44χρονου.

Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Πώς ξεκίνησε η υπόθεση

Ο συγκάτοικος του 44χρονου Ινδού πριν λίγες ημέρες κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ότι ο φίλος του είχε εξαφανιστεί από τις 13 Μαρτίου. Επιπλέον, είπε στους αστυνομικούς, ότι μαζί του επικοινώνησε η σύζυγος του 44χρονου, η οποία ζει στην Ινδία. Αυτή του είπε ότι άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει μαζί της και της είπαν ότι είχαν αρπάξει τον άντρα της. Μάλιστα, της ζήτησαν για να προχωρήσουν στην απελευθέρωση του 20 χιλιάδες ευρώ ως λύτρα!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση ενώ υπήρξε από την αρχή στενή συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της Αθήνας, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες, καθώς υπήρχε η πληροφόρηση ότι άτομα που συμμετείχαν στην απαγωγή του 44χρονου είχαν διαφύγει στην πρωτεύουσα.

Συνελήφθη ένας 24χρονος Ινδός

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην σύλληψη ενός 24χρονου Ινδού στο Ρέθυμνο, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση και μάλιστα πριν δύο ημέρες επιχείρησε να φύγει για την Αθήνα από το λιμάνι της Σούδας.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη την Τετάρτη ως συνεργός στην αρπαγή ενώ οι αρχές αναζητούν δύο φερόμενους ως συνεργούς τους.flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ