2012-11-10 01:27:14
Φωτογραφία για Ολυμπιακός.Τα πλάνα του Ζαρντίμ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντ Ζαρντίμ περιμένει τον Μανωλά, ωστόσο δοκίμασε τον Μοντέστο στο πλευρό του Σιόβα. Οι σκέψεις του Πορτογάλου για το ματς με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Πάμπλο Κοντρέρας πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντερμπι του ΟΑΚΑ, όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Μανωλά, γεγονός το οποίο ωθεί τον Πορτογάλο τεχνικό στην απόφαση να εμπιστευθεί το αμυντικό δίδυμο με Σιόβα-Μοντέστο.

Mε βάση όλες τις ενδείξεις κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο αήττητος με τον Ολυμπαικό Ρόι Κάρολ, ενώ οι Τοροσίδης , Χολέμπας θα είναι οι δύο μπακ - χαφ.

Οι Μανιάτης, Φέισα, θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Γκρέκο σε ρόλο οργανωτή και τους Αμπντούν, Μασάντο στις δύο πτέρυγες. Ο Κώστας Μήτρογλου φαντάζει το μεγάλο φαβιρί για την κορυφή της επίθεσης. Θέση για την ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βλαχοδήμος. Στην προπόνηση του Σαββάτου πάντως οι ερυθρόλευκοι θα παρακολουθήσουν video του ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και ο Ζαρντίμ θα τους επισημάνει τις αδυναμίες, αλλά και τα... όπλα της Ένωσης.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ