2012-11-10 02:15:03
Φωτογραφία για Επανασχεδιασμός των Friendship Pages
Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα τον επανασχεδιασμό των Friendship Pages οι οποίες μέχρι τώρα εμφανίζονταν με έναν αρκετά «πεζό» σχεδιασμό.Τώρα πια ακολουθούν το μοτίβο του Timeline, με μεγάλες φωτογραφίες και τα γεγονότα να χωρίζονται σε δυο στήλες.

Εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι οι Friendship Pages, ανοίξτε τη λίστα των φίλων σας και πατήστε στο «εμφάνιση φιλίας» κάτω ακριβώς από το όνομα τους.

Θα ανοίξει μια νέα σελίδα η οποία θα εμφανίσει όλα τα κοινά γεγονότα, τοποθεσίες, groups και likes, καθώς και status και φωτογραφίες που έχετε μοιραστεί μαζί.

Αν και δεν είναι γνωστό πόση επιτυχία έχουν αυτές οι σελίδες, η ανανέωση είναι ένας αρκετά ενδιαφέρον τρόπος για το Facebook να απεικονίσει τις σχέσεις μεταξύ των μελών του. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να κάνετε «share» τη φιλία σας, για να καυχηθείτε ή ακόμα και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας ή την οικογένεια σας.


Παράλληλα με τις Friendship Pages, για όσους βρίσκονται σε σχέση, το κοινωνικό δίκτυο δημιούργησε ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

Έχοντας κάνει log-in στο Facebook, πηγαίνοντας στη σελίδα facebook.com/us αυτομάτως θα σας εμφανιστεί η Friendship Page της σχέσης σας, με οτιδήποτε έχετε μοιραστεί μαζί στο Facebook.

Στους χρήστες από την Ελλάδα οι αλλαγές αυτές δεν έχει ακόμα εμφανιστεί. Όπως συμβαίνει με κάθε νέο χαρακτηριστικό του Facebook η διάθεση τους γίνεται σταδιακά, οπότε λογικά θα τις δούμε στα προφίλ μας μέσα στις επόμενες ημέρες.
techit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ