2012-11-10 02:18:02
Φωτογραφία για «Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης»
Λάδι στην εσωκομματική φωτιά που έχει ανάψει για τα καλά στο ΠΑΣΟΚ έριξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλο. Σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ Fm ο Γιάννης Δατσέρης υποστήριξε ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Α. Παπανδρέου ήταν μία «φούσκα».

«Υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης» είπε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου και πρόσθεσε «Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της Μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!»


Χαρακτήρισε «άκομψη και αιφνιδιαστική» την ανεξαρτητοποίηση του Μ. Ανδρουλάκη ενώ για την επιστολή του Α. Λοβέρδου που ζητούσε την έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σημείωσε «Η επιστολή του κ. Λοβέρδου απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κοινοποιήθηκε θεσμικά από τον ίδιο τον αποστολέα στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας. Θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη.»

Παράλληλα υποστήριξε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν προέρχεται πολιτικά ούτε στο λαϊκό ούτε στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ . «Η διαμάχη εκσυγχρονιστών και λαϊκών υπάρχει από το «Τσοβόλα, δώστα όλα». Ο κ. Βενιζέλος έχει τη δυνατότητα να υπερβαίνει αυτή την αντίθεση.

Π. Κουκουλόπουλος: Ο Σκανδαλίδης πρότεινε την κομματική πειθαρχία και το ένα άρθρο.

Ένας ακόμη στενός συνεργάτης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στον Real Fm 97.8 και την Κάτια Μακρή αποκάλυψε πως την κομματική πειθαρχία και ότι τα μέτρα θα πρέπει να ψηφιστούν σ ένα άρθρο ήταν πρόταση του Κ. Σκανδάλιδη.

«Οι διαγραφές ήταν απόφαση της ΚΟ η οποία υιοθέτησε πρόταση του κ. Σκανδαλίδη. Να πάμε σε ένα άρθρο και σε κομματική πειθαρχία». Επίσης κάλεσε όλα τα στελέχη που είτε διαγράφηκαν είτε ανεξαρτητοποιήθηκαν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο ΠΑΣΟΚ και την ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα σημείωσε ότι συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά τον Φεβρουάριο όπως έχει αποφασιστεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επανασχεδιασμός των Friendship Pages
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επανασχεδιασμός των Friendship Pages
Η καταδίκη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η καταδίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ