2012-11-10 07:25:02
Φωτογραφία για Φρουρός ασφαλείας αυτοκτόνησε στο σπίτι του σουηδού πρωθυπουργού
Μέσα στην κατοικία του σουηδού πρωθυπουργού της Σουηδίας Φρέντρικ Ράινφελντ, στο κέντρο της Στοκχόλμης... αυτοκτόνησε ένας φρουρός της ασφάλειας με όπλο, σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Μάρκους Φρίμπεργκ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο Ράινφελντ απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι του και ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι καλά.

Ο πρωθυπουργός «βρισκόταν μαζί με την σύνταξη» της εφημερίδας όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, προσθέτει η Aftonbladet.

Ο άνδρας αυτός δεν ανήκε στην προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού, είχε διευκρινίσει η εκπρόσωπος. Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Σουηδίας επιβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο άνδρας αυτός δεν ανήκε στις τάξεις τους και ως εκ τούτου ούτε στην προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα, ο νεκρός ήταν φρουρός της ασφάλειας στην πρωθυπουργική κατοικία.

Η σουηδική αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν υποψίες ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να μας κάνει να σκεφτούμε την εγκληματική ενέργεια, αλλά διεξάγουμε επιτόπου έρευνα με ειδικούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τόου Χαγκ, τον οποίο επικαλείται η Aftonbladet.

Ο ίδιος είχε δηλώσει εξάλλου νωρίτερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώνεται στην υπόθεση της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Εδώ δεν είναι Άμπου Ντάμπι»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Εδώ δεν είναι Άμπου Ντάμπι»!
Αλλάζει επάγγελμα;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλάζει επάγγελμα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ