2012-11-10 07:17:03
Φωτογραφία για Ο Ομπάμα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Νέας Υόρκης
Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη ο Barack Obama, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η επίσκεψη στα τμήματα του «Μεγάλου Μήλου» που επλήγησαν πρόσφατα από ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. νότιο Μανχάταν, Κουίνς, Στέιτ Άιλαντ) εντάσσεται στις ενέργειες που κάνει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος προκειμένου να δείξει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραμένει κοντά στους πληγέντες σε μια περίοδο όπου ήδη τα πρώτα χιόνια και οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους της μεγαλούπολης. Οι ελλείψεις στα καύσιμα, οι ακυρώσεις πτήσεων, οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στο δίκτυο φυσικού αερίου αποτελούν τα βασικά προβλήματα για τους κατοίκους, με τον δήμαρχο Michael Bloomberg να θέτει σε εφαρμογή τη διανομή καυσίμων με βάση τον λήγοντα αριθμό στην πινακίδα κυκλοφορίας του κάθε οχήματος.

Πρόκειται για την πρώτη επιβολή δελτίου στη βενζίνη από τη δεκαετία του '70.

Ο Barack Obama έχει ήδη επισκεφτεί το Νιου Τζέρσεϊ, προχωρώντας στην προσωρινή ματαίωση της προεκλογικής του εκστρατείας, κίνηση που διαδραμάτισε τον δικό της ρόλο στην τελική επικράτηση επί του πολιτικού του αντιπάλου, Mitt Romney.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ