2012-11-10 08:43:52
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ
Εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στη Μονπελιέ ζήτησε από τους παίκτες του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστησε την προσοχή των παικτών ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη, καθώς κερδίσαμε την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Δεν νικήσαμε καμία μικρομεσαία ομάδα της Ελλάδας και είναι πολύ σημαντική επιτυχία μας. Μου άρεσε πολύ γιατί αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Μου άρεσε επίσης πολύ ότι όσοι μπήκατε αλλαγή βοηθήσατε. Αυτό θέλω να γίνεται σε κάθε ματς. Πρέπει να αρπάζετε την ευκαιρία που σας δίνω, είτε όταν μπαίνετε ως αλλαγή, είτε από την αρχή του αγώνα», είπε αρχικά ο Ζαρντίμ και πρόσθεσε σχετικά με τα επόμενα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Έχουμε δύο παιχνίδια στη διοργάνωση με τη Σάλκε και την Άρσεναλ που θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να τα πάρουμε για να προκριθούμε. Μετά από αυτές τις επιτυχίες που έχουμε θα μας αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά και θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ