2012-11-10 11:27:02
Φωτογραφία για ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΤΡΙΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ;
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο θα προχωρήσει σε απόκτηση ενός γκαρντ στη θέση του Ροκ Στίπτσεβιτς, ωστόσο ίσως αυτή να μην είναι η μόνη αλλαγή για την ιταλική ομάδα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Sportando.net".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από την αλλαγή του Στίπτσεβιτς (ο οποίος έδειξε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Ομάρ Κουκ) ίσως να υπάρξει αλλαγή και στην γραμμή των ψηλών! Αυτό φυσικά δεν αφορά τους Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση, αλλά τον Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού για την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και οι Ιταλοί πόνταραν πολλά πάνω του. Ειδικά έχοντας δει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Χέντριξ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που άλλωστε τους οδήγησε να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με αρκετά υψηλές αποδοχές.

Όμως ο Αμερικανός σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν, με τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα. Στην Ευρωλίγκα αγωνίζεται κατά μέσο όρο 12 λεπτά και σημειώνει μόλις 3.4 πόντους (και 3.4 ριμπάουντ) ανά αγώνα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί του στη Lega A είναι 6.7 πόντοι και 4.2 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο.


Από την στιγμή, λοιπόν, που ο Σέρτζιο Σκαριόλο καλείται να αλλάξει πράγματα προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, δεν αποκλείεται -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να δει την πόρτα της εξόδου και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Το σίγουρο είναι ότι κάποια πράγματα ή πρόσωπα θα αλλάξου σύντομα, αφού οι Ιταλοί μετράνε ήδη 3 ήττες στην Ευρωλίγκα (πιο πρόσφατη εντός έδρας από τον Ολυμπιακό) ενώ 3 φορές έχει χάσει και στη Lega A.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ