2012-11-10 11:59:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Βγάζουν φλας για τα...σκουπίδια - Πάνω από 2.000 οι τόνοι των στοιβαγμένων απορριμμάτων
Αποχή από τα καθήκοντά τους πραγματοποιούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ, πανελλαδικά, που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μέχρι στιγμής ,2.100 τόνων απορριμμάτων, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αχιλλέα Γεωργακόπουλου, αν προσθέσουμε και τους αυριανούς 300 τόνους, θα φτάσουμε στους 2.400 κατά προσέγγιση.

Η εικόνα της πόλης είναι άθλια και πολλές γωνιές της έχουν "πνιγεί" στα σκουπίδια, ιδιαίτερα κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία, όπως στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Αγίου Νικολάου.

Οι σακούλες των απορριμμάτων έχουν αποκλείσει σχεδόν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που διέρχονται από εκεί να ανάβουν φλας για να...περάσουν τα σκουπίδια και να μπουν στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο παρκόμετρο λόγω των σκουπιδιών.

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση και με τα καλαθάκια, όπου όχι μόνο είναι υπέρ κορεσμένα, αλλά γύρω τους έχουν διασκορπιστεί απορρίμματα κι έχουν δημιουργηθεί μικροί..."σκουπιδότοποι".

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ