2012-11-10 12:00:08
Φωτογραφία για Η Avis Ελλάς για 2η χρονιά μεταξύ των «TRUE LEADERS» στην Ελλάδα
Η Avis Ελλάς βραβεύτηκε για 2η χρονιά στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders» που διοργανώνεται από την ICAP GROUP, για να αναδείξει εταιρείες, επιχειρήσεις και ομίλους που συνεχίζουν να έχουν επιτυχή πορεία και υψηλές αποδόσεις παρά τις συνεχιζόμενες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Η διάκριση της Avis Ελλάς μεταξύ των “True Leaders 2012”, βασίστηκε σε 4 συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια που αφορούν:

1. στην κατάταξη της εταιρίας σύμφωνα με το EBITDA στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2011,

2. την αύξηση του προσωπικού με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Leading Employers in Greece 2012

3. το υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας από Β2 έως Α1)

4. την κατάταξη ανάμεσα στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)

Η Avis Ελλάς βρίσκεται ανάμεσα στις 50 πιο κερδοφόρες εταιρίες στην Ελλάδα, κατέχοντας την 21η θέση για το 2011, ανεβαίνοντας μία θέση από την προηγούμενη χρονιά.


Το βραβείο για την Avis Ελλάς παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Άλκης Πέττας, ο οποίος μίλησε για την φιλοσοφία και τους ανθρώπους της Avis που αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας και εντός της κρίσης: «Όλα αυτά δε θα μπορούσαν όμως να πραγματοποιηθούν εάν η Avis δε διέθετε ευελιξία, όραμα, εμπειρία και κυρίως τους κατάλληλους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν ένα κομμάτι από την ψυχή τους σε αυτή την οικογένεια. Το παγκόσμιο brand της Avis μας στηρίζει με την ισχυρή φήμη και τη διεθνή εμπειρία που διαθέτει, χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Όμως οι άνθρωποι είναι αυτοί που εκπροσωπούν το brand στους Έλληνες πελάτες αλλά και στους τουρίστες και είναι αυτοί που μετατρέπουν την απρόσωπη πώληση σε προσωπική υπόθεση δίνοντας κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους με επαγγελματισμό και συνέπεια.»

Η Avis Ελλάς θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Με ένα διευρυμένο δίκτυο 77 καταστημάτων και με στόλο 35.000 οχημάτων καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και πρωτοπορεί με τη νέα υπηρεσία «van 4U» που αφορά σε μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών έως 3,5 τόνους.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ