2012-11-10 12:09:57
Φωτογραφία για Ξεψύχησε ο ‘Έλληνας ηθοποιός Σοφοκλής Κωστούλας στο Λονδίνο. Τον πάτησε φορτηγό!
Ο μόλις 31 έτους Σοφοκλής Κωστούλας που έγινε πέρυσι γνωστός ευρύτερα από τη συμμετοχή του σε σίριαλ του ΑΝΤ1... έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα υποστήριξης καθώς ο εγκέφαλος του γέμισε υγρό. Το κορμί του ήταν σχεδόν διαλυμένο από τη μέση και κάτω.

Ο θάνατός του σκόρπισε στεναχώρια στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα. Δίπλα του η μητέρα του. Αγωνιούσε και ήλπιζε για το παιδί της. Ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή εδώ και καιρό. Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε μια περιοχή της Βρετανικής πρωτεύουσας. Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο μπήκε στον ποδηλατοδρόμο χτύπησε και παρέσυρε τον Σοφοκλή, τον οποίο και άφησε αβοήθητο. Οι γιατροί επί μία εβδομάδα πάλευαν με το ακατόρθωτο και τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο πατέρας του Σοφοκλή Κωστούλα έχει φύγει από τη ζωή εδώ και καιρό. Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε μια περιοχή του Λονδίνου. Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο μπήκε στον ποδηλατοδρόμο χτύπησε και παρέσυρε τον Σοφοκλή, τον οποίο και άφησε αβοήθητο. Οι γιατροί επί μία εβδομάδα πάλευαν με το ακατόρθωτο και τελικά δεν τα κατάφεραν.


Στη σελίδα του ηθοποιού Σοφοκλή Κωστούλα στο Facebook οι φίλοι γράφουν συλλυπητήρια και στέλνουν μηνύματα. Η καλύτερή του φίλη, ανέρτησε το εξής μήνυμα.

‘I am going now. I bid you all a very fond farewell. Goodbye.’

 Μετά από μια βδομάδα αγώνα και απανωτών χειρουργείων ο Σοφοκλής έφυγε χτες το βράδυ. Μια επιπλοκή χειροτέρεψε την κατάσταση του το τελευταίο 24ωρο και η μάχη τελείωσε. Τη Δευτέρα οι αδελφές του και ο ξάδελφος του ήθελαν να ανεβάσουμε το κείμενο που θα δείτε από κάτω.

Τη μέρα αυτή αναμέναμε όλοι, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, τη σταθεροποίηση και βελτίωση της κατάστασής του . “Σας ευχαριστούμε όλους. Τους γιατρούς και τους νοσοκόμους των χειρουργείων και της εντατικής που κάνουν το καλύτερο δυνατό. ‘Όλους όσοι περνάνε ή μένουν μαζί μας κατά το επισκεπτήριο του νοσοκομείου και όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους με κάθε τρόπο.

Η συντροφιά σας, η θετική σας διάθεση, η πίστη σας, οι ευχές και προσευχές σας, η υποστήριξή σας, δίνουν δύναμη στο Σοφοκλή και σε μας.” Μέσα στις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί στην Ελλάδα όπου και θα ανακοινώσουμε περισσότερα σχετικά με την κηδεία του. Η θλίψη δεν περιγράφεται, δεν γράφεται, δεν μεταφέρεται. Αδυνατούμε να το πιστέψουμε, αδυνατούμε να σκεφτούμε τις ζωές μας χωρίς το Σοφοκλή. Όλες αυτές τις μέρες η οικογένεια και οι φίλοι του αισιοδοξούσαμε να ξυπνήσει για να του πούμε τι έχει γίνει, να διαβάσει αυτά που γράφουν οι φίλοι του και οι συγγενείς όλες αυτές τις μέρες. Ελπίζω να έφυγε γνωρίζοντας πόσοι και πόσο τον αγαπούσαν. Ελπίζω να έφυγε ήρεμος από αυτή τη ζωή.

Δεν γράφεται επικήδειος για τον κολλητό σου. Αδυνατώ. Τα λέμε φίλε μου αγαπημένε όταν είναι να τα πούμε.… ....                                                                                                             nassos.blog
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ