2012-11-10 12:01:01
Φωτογραφία για Ποια είναι τα πιο hot παντελόνια της σεζόν και πως θα τα φορέσεις;
Το παντελόνι πρωταγωνιστεί στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα, αυτό είναι γνωστό. Ποιες τάσεις όμως ξεχώρισε φέτος η Miss Bloom και πως θα φορέσεις τα παντελόνια – star της σεζόν; Ιδού 4 σύνολα για να πάρεις ιδέες:

Το Ροζ Παντελόνι:

Παντελόνι 29.99€, Mango / Μπλούζα 45£, Topshop / Μπότες Dukas / Τσάντα 39,95€ Zara

Κανόνας 1ος: Το ροζ παντελόνι δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με τον γνωστό -γλυκανάλατο- τρόπο. Μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για ροκ πρωινά ή ακόμα και βραδινά σύνολα αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να βγάλεις από το μυαλό σου τα κλισέ! Κανόνας 2ος: Το ροζ παντελόνι είναι το ιδανικό ταίρι για το μπορντό sweater που κάνει φέτος θραύση. Θα ολοκληρώσεις το σύνολο με μαύρες πινελιές και είσαι έτοιμη για υπέρ-stylish εμφανίσεις.

Το εμπριμέ παντελόνι:

Μπλούζα 39,99€ Mango / Παντελόνι 40£ Topshop / Πέδιλα & Τσάντα Fullah Sugah / Δαχτυλίδι Accessorize


Η τάση που κέντρισε το ενδιαφέρον μας το καλοκαίρι παραμένει hot και αυτή τη σεζόν με πρωταγωνιστές πιο «ζεστά», φθινοπωρινά μοτίβα. Το παντελόνι με τα prints αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση αφού μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες της ημέρας και όσο και αν δεν το πιστεύεις, δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στο συνδυασμό. Το εμπριμέ παντελόνι φέτος είναι ελαφρώς “cropped” (φτάνει δηλαδή μέχρι τον αστράγαλο) και έχει μια ελαφριά τσάκιση που κολακεύει τα πόδια όσο τίποτε άλλο. Μπορείς να το φορέσεις και με ένα ζευγάρι γόβες με kitten heels αλλά εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα και ένα ζευγάρι statement ψηλοτάκουνα!

Το κλασικό τζιν:

Πουλόβερ Suiteblanco / Τζιν παντελόνι BSB 89€ / Κολιέ H&M 29,95€ / Tσάντα Asos 25€ / Slippers 19.90€ Zara

Η μαγική προσθήκη που χρειάζεται το κλασικό τζιν παντελόνι για να δείξει «φετινό» είναι ένα ζευγάρι slippers. Εμείς,στη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνουμε ένα ζευγάρι σε κόκκινο βελούδο που θα δώσει ένα ενδιαφέρον twist στο σύνολο αλλά εσύ μπορείς να διαλέξεις ό,τι θέλεις, η ποικιλία στην αγορά είναι μεγάλη. Κατά τα άλλα,οι βασικές αρχές παραμένουν ίδιες: για ένα casual αλλά ενημερωμένο look δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο από το αγαπημένο σου μονόχρωμο πουλόβερ, ένα όμορφο κολιέ και μια χαριτωμένη τσάντα.

Το δερμάτινο παντελόνι:

Δερματινο παντελόνι 29,95€ Zara / Πουκαμίσα 24,95€ Η&Μ / Γυαλιά Uterque / Tσάντα Fullah Sugah / Γόβες Steve Madden nak.gr

Το δερμάτινο παντελόνι έχει φορεθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και θα φορεθεί πολύ και φέτος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το συνδυάσεις αλλά εμείς θα σου προτείναμε να επιστρατεύσεις μια μακριά πουκαμίσα και ένα ζευγάρι γόβες σε έντονη φούξια απόχρωση. Έτσι θα «μαλακώσεις» τον ροκ χαρακτήρα του και θα το μετατρέψεις στο τέλειο everyday κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση όμως μην ξεχνάς ότι το δερμάτινο παντελόνι έχει περάσει πλέον στη λίστα με τα βασικά καθημερινά κομμάτια και δεν έχεις κανένα λόγο να διστάσεις να το φορέσεις ακόμα και το πρωί!

http://www.missbloom.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ