2012-11-10 12:18:51
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Σήμερα και αύριο διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του 2ου Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αττική.

Σήμερα και την Κυριακή συνεχίζεται το 2ο Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αττική με τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής. Στην πρώτη αγωνιστική οι αθλητές μας από τις Σχολές του Αγίου Στεφάνου, Αιγάλεου, Αλίμου, Βάρης, Ταύρου και Χαλανδρίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα. Στους 9 αγώνες που διεξάχθηκαν σημειώθηκαν συνολικά 50 τέρματα!

Στην δεύτερη αγωνιστική ρεπό θα έχει η Σχολή του Αιγάλεω, ενώ θα πάρει το βάπτισμα του πυρός η Σχολή του Ελαιώνα που δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Τα ηλικιακά τμήματα των Σχολών μας που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση είναι τα 2002-03, 2004-05 και 2006-07. Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην κανονική περίοδο για τους επόμενους πέντε μήνες. Στο τέλος Μαρτίου 2013 θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού οι τελικοί αγώνες ανά ηλικιακό τμήμα.

Όπως στην πρώτη διοργάνωση θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές, τους πρώτους σκόρερ, τους MVP και το βραβείο Fair Play.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που ούτως ή άλλως δεν έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για το τουρνουά των Σχολών μας, θα βραβευθούν όλοι οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους , την ευγενή άμιλλα και κυρίως για το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε που θα επιδείξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ