2012-11-10 12:14:06
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο και επαφές για παγκρήτια απεργία
Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων προχωρά το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου που συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το απόγευμα για την προκήρυξη...νέων απεργιακών κινητοποιήσεων. Το κλίμα στις τάξεις του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου είναι ... δυναμικό και προαναγγέλλει "εκπλήξεις" με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Μάλιστα δεν αποκλείεται η κήρυξη τοπικής απεργίας στο Ηράκλειο ενώ θα γίνουν επαφές για να έχει παγκρήτιο χαρακτήρα.

Την ίδια ώρα η επιτροπή αγώνα φορέων και συλλογικοτήτων δεν καταθέτει τα ... όπλα και οργανώνει συλλαλητήριο και νέες κινητοποιήσεις στη σκιά της ψήφισης των επαχθών μέτρων του μνημονίου 3 και ενόψει του προϋπολογισμού στη βουλή. Μετά την τριήμερη κατάληψη στην Περιφέρεια Κρήτης αλλά και τους αποκλεισμούς στα κτίρια της εφορίας και της τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο η επιτροπή αγώνα προγραμματίζει και νέες κινητοποιήσεις.

Έτσι την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιείται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας ενώ την Τετάρτη προκηρύσσεται συμμετοχή στην Πανευρωπαϊκή Απεργία. Την Δευτέρα πραγματοποιείται ανοιχτή γενική συνέλευση του συντονιστικού προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ