2012-11-10 13:08:35
Φωτογραφία για Οι Αιγύπτιοι ζητούν απονομή της δικαιοσύνης, εμείς γιατί δεν την εφαρμόζουμε;
Ορθά ο πρέσβης της Αιγύπτου ζητά απονομή της δικαιοσύνης και αποζημίωση για την βιαιοπραγία εις βάρος του Αιγύπτιου στην Σαλαμίνα. Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να αφεθούν ατιμώρητοι αυτοί που βιαιοπράγησαν εναντίων του Αιγύπτιου, αυτό είναι αυτονόητο και όπως όλοι ξέρουμε στην Ελλάδα εδώ και 2500 χρόνια, όλοι όσοι βιαιοπραγούν υφίστανται τις συνέπειες του νόμου, χωρίς να χρειάζεται να μας το πει ο Αιγύπτιος πρέσβης ούτε ο πρόεδρος των μουσουλμάνων, βέβαια μπορεί να μην ξέρουν οι Αιγύπτιοι ότι τον νόμο τον εφαρμόζουν οι δικαστές στην Ελλάδα και όχι η Σαρία. 

Όμως δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα τον Αιγύπτιο πρέσβη να ζητά την σύλληψη των παράνομων εισερχομένων Αιγυπτίων στην Ελλάδα, εξάλλου το γράφει και το Κοράνι ότι δεν πας κάπου ακάλεστος, το οποίο αρέσκονται οι μουσουλμάνοι να επικαλούνται όταν θέλουν να εκδηλώσουν τον ισλαμοφασισμό τους, γιατί μόνο οι φασίστες υποδεικνύουν τι να πράξη η δικαιοσύνη. Ναι, αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να εφαρμόσει τον νόμο και με νόμο, να κατάσχει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων όσων έχουν έρθει παράνομα, 10 χρόνια φυλάκιση χωρίς εξαγορά σε όποιον μπαίνει παράνομα, όσοι συλλαμβάνονται να παραδίδονται στις πρεσβείες τους.


Η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη να ακούσει την “έντιμη αγαθή και ειλικρινή φωνή” του προέδρου των μουσουλμάνων Ελλάδος, ο οποίος και αυτός ζητά την εφαρμογή του νόμου.

Λοιπόν, απέλαση, εδώ και τώρα απέλαση, ή 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς εξαγορά σε όποιον βρίσκεται στην Ελλάδα παράνομος ένα μήνα μετά την ψήφιση του νόμου, κατάσχεση του συνόλου των χρημάτων όλων των παράνομων όταν συλλαμβάνονται και ένα εκατομμύριο Ευρώ πρόστιμο σε όποιον μπαίνει παράνομα. Αυτά πρέπει να γίνουν, αν θέλουμε να είμαστε και μετά από είκοσι χρόνια Ευρωπαϊκή χώρα.

Οι Αιγύπτιοι λοιπόν ζητούν απονομή της δικαιοσύνης, εμείς γιατί δεν την εφαρμόζουμε; 

Πάντως, δεν προσφέρομε καλές υπηρεσίες ούτε στον πολιτισμό μας, ούτε στην δημοκρατία μας, αλλά και ούτε είναι προς το συμφέρον της ποιότητας της ζωής των νέων μουσουλμάνων να επικρατήσει ο ισλαμοφασισμός στην Ελλάδα. Αυτοί που χαϊδεύουν τους ισλαμοφασίστες, στο όνομα μιας δήθεν ανοχής, στην ουσία σκάβουν τα θεμέλια της κοινωνίας.

Πριν δύο μέρες, ένας πολίτης από την Νέα Ζηλανδία με μώλωπες στο πρόσωπο κατηγόρησε την αστυνομία για βιαιοπραγία εις βάρος του, όμως δεν βγείτε ο πρέσβης του να ζητά την εφαρμογή του νόμου, γιατί ο νόμος έλαβε γνώση από μόνος του του συμβάντος.

Αλλά και πριν μερικούς μήνες ένας Αλβανός σκότωνε έναν λαχειοπώλη, όμως δεν βγήκε στα κανάλια ο έλληνας πρέσβης στην Αλβανία να ζητά την εφαρμογή του νόμου, γιατί ξέρει ότι ο νόμος έλαβε γνώση του περιστατικού. Σε κάθε περίπτωση, όταν μετά από τριάντα χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα ο πρόεδρος των μουσουλμάνων δεν κατάλαβε ακόμη ότι η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται συμβουλάτορες, τότε τα πράγματα είναι ποιό σοβαρά από ότι νόμιζα με τον ισλαμοφασισμό. Νέαρχου.

 olympia.gr                                                                                                                 
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΡΕΝΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΡΕΝΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ