2012-03-22 22:32:37
Φωτογραφία για Γ. Καρατζαφέρης: Οδηγούν τους Έλληνες στους «ναζί»
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατηγόρησε τα ΠαΣοΚ και Ν.Δ ότι με την πολιτική τους «ωθούν ένα κομμάτι των κατατρεγμένων Ελλήνων στους Ναζί».

Ο κ. Καρατζαφέρης, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Ελληνικό και το Πρόγραμμα «Ηλιος», επισήμανε ότι «με τους χειρισμούς των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αποδοκιμασίας της πολιτικής» που «ένα κομμάτι του ελληνικού λαού έχει αρχίσει δυστυχώς να απευθύνεται σε δύναμη των Ναζί».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικαλέστηκε περιοδικό που διακινείται από ακραίο πολιτικό σχηματισμό, το οποίο φέρει στα εξώφυλλά του «τον Χίτλερ, αγκυλωτούς σταυρούς και ύμνους για τον Χίτλερ και τη σβάστικα». «Εκεί φέρατε τα πράγματα. Σε αυτή την εσχάτη προδοσία. Να νομίζει ότι σε εκείνους θα βρει λιμάνι ο κατατρεγμένος Έλληνας».

Σχετικά με την 25η Μαρτίου ο Γ. Καρατζαφέρης προέβλεψε ότι κατά τους επικείμενους εορτασμούς «θα έχουμε και πάλι τον ανταγωνισμό των ακραίων της αριστεράς και των Ναζί».

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι «τα ακραία στοιχεία δεν έχουν θέση» στη Βουλή. Ωστόσο, επέρριψε ευθύνες και σε κάποια κόμματα που σήμερα ενώ βρίσκονται στη Βουλή δεν λένε την αλήθεια ούτε και τα πράγματα με το όνομα τους.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ