2012-11-10 14:16:57
Φωτογραφία για O προϋπολογισμός για τον αθλητισμό
Στη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής, σχετικά με τον προϋπολογισμό, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ξεκαθάρισε τις προθέσεις της Πολιτείας για τα σωματεία και τις εγκαταστάσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεσμεύτηκε πως παρά τις μειώσεις του προϋπολογισμού θα μείνουν ανοιχτές οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα θα δοθεί πλήρης στήριξη στα σωματεία και τα αθλήματα που συμβάλλουν έμπρακτα στην αθλητική ανάπτυξη και στον πρωταθλητισμό.

Ο κ. Ιωαννίδης ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας είναι έτοιμο νέο θεσμικό πλαίσιο στον αθλητισμό με το οποίο, μεταξύ άλλων, διευρύνονται τα κίνητρα και τα προνόμια αθλητών και ομάδων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και δίδονται τα εχέγγυα για τη διοικητική μεταρρύθμιση και την αποκέντρωση του Αθλητισμού.

Τέλος, προανήγγειλε την κατάρτιση προεδρικών διαταγμάτων για τη δημιουργία Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών, και την κατοχύρωση της φλόγας της αρχαίας Ολυμπίας, ως ιερό σύμβολο και την υλοποίηση προγραμμάτων για την καταπολέμηση των πνιγμών, τη δημιουργία φορέα ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού κ.α.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ