2012-11-10 18:07:29
Φωτογραφία για ΕΔΩ ΒΟΥΛΗ
Αντεγκλήσεις στη Βουλή με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ.Παναγούλη

Επίθεση Κακλαμάνη στην κυβέρνηση

Έντονες αντιδράσεις από υπουργούς προκάλεσε σημείο της ομιλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, στο οποίο έλεγε πως όσοι έχουν υπογράψει το μνημόνιο «θα παρακαλάνε να περάσουν από ειδικό δικαστήριο παρά να έχουν το τέλους του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη».

Στην ομιλία του αργότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας χαρακτήρισε αδιανόητες «τις απρέπειες εκείνων που χρησιμοποιούν το βήμα της Βουλής για να εκστομίσουν απειλές κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και ύβρεις για όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους».

«Αυτοί που έρχονται να απειλήσουν ότι οι υπουργοί θα οδηγηθούν στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν χρειάζεται να πω ότι συμφωνούν με τη Χρυσή Αυγή. Το σοβαρότερο όλων είναι ότι απειλούν νομιμοποιημένους λειτουργούς του κράτους με λιντσάρισμα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού.


«Ο κύριος Ευστάθιος Παναγούλης είναι φορέας ενός ένδοξου ονόματος, όμως από τις στάχτες των λόγων του δεν θα διατηρηθεί τίποτε για τους νέους αυτού του τόπου» ανέφερε ο Κ.Τζαβάρας.

Ανάλογη ήταν η αντίδραση και του υπουργού Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη, ο οποίος  που έκανε λόγο για «μόνιμους παραδοσιακούς αρνητές της χώρας».

«Υπονομεύουν την κάθε προοπτική της χώρας γιατί δεν μπορούν να την προσφέρουν η ίδιοι.. Ξέρουν ότι η ανεμελιά τους πετάει την Ελλάδα έξω από το διεθνές περιβάλλον», επισήμανε ο κ. Μουσουρούλης.

Επίθεση Κακλαμάνη στην κυβέρνηση

«Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή» είπε ο βουλευτής της ΝΔ βλέποντας τα άδεια υπουργικά έδρανα.

«Οι περισσότεροι είναι κοινοβουλευτικά στελέχη και εδώ βλέπω εδώ και αρκετή ώρα μόνο τον υπουργό περιβάλλοντος και τον κύριο Μαυραγάνι. Προσέξτε γιατί μετά μπορεί να ψάχνετε εμάς» είπε ο Ν. Κακλαμάνης και τόνισε πως θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό καθώς «είναι ουσιαστικά ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση».
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ