2012-11-10 18:02:49
Φωτογραφία για Έκοψαν το τηλέφωνο στον Αμβρόσιο - Για... αναλγησία κάνει λόγο ο Μητροπολίτης
Χωρίς τηλέφωνο είναι πλέον ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, μιας και επειδή καθυστέρησε η πληρωμή του τελευταίου λογαριασμού, ο ΟΤΕ «έκοψε» το τηλέφωνο στο Επισκοπείο!

Όπως αναφέρει το aigaleianews.gr το ποσό οφειλής ήταν 140,50 ευρώ και η Ιερά Μητρόπολη σε σχετική ανακοίνωση της, κάνει λόγο για "αναλγησία" του Οργανισμού Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ἑλλάδος (Ο.Τ.Ε.), προέβη αιφνιδίως και χωρίς προειδοποίηση στην διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στο οποίο στεγάζεται το προσωπικό γραφείο και η οικεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας.

Αιτία του γεγονότος αυτού ήταν η ολιγοήμερη καθυστέρηση πληρωμής του τελευταίου λογαριασμού, ο οποίος ανερχόταν στο ποσό των 140,50 ευρώ και έληγε στις 24 Οκτωβρίου 2012.

Η ενεργεία αυτή δείχνει, αφενός μεν ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει σοβαρά την Ιερά Μητρόπολη μας, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, λόγω της ανυπαρξίας εσόδων, αδυνατώντας πλέον να συντηρήσει ακόμα και τα Ιδρύματα της. 

Αφετέρου αποδεικνύει την αναλγησία του Οργανισμού, ο οποίος αδίστακτα προχωρεί σε παρόμοιες ενέργειες μη σεβόμενος τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που περνάει ο λαός μας. Διέκοψε την παροχή τηλεφώνου σε ένα θεσμικό πρόσωπο, το Ν.Π. της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίον εξ’ ορισμού δεν μπορεί να είναι αφερέγγυο».
apospasma
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κομπλέ στην Τούμπα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κομπλέ στην Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ