2012-11-10 20:34:59
Φωτογραφία για Αγγέλου : «Πονάνε αυτές οι εμφανίσεις»
Ο Άρης μετά από μία πολύ κακή εμφάνιση ηττήθηκε από τον Πανιώνιο και Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος του ματς, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του και τόνισε πως συνεχίζει να στηρίζει τους παίκτες του.

Ο Ελληνας προπονητής, δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, κέρδισε δίκαια, σε ένα άσχημο βράδυ για μας. Το πράγμα που μας στενοχωρεί πολύ είναι ότι κάνουμε μια προσπάθεια να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και σήμερα καταλαβαίνω την αγανάκτησή του. Είναι μεγάλη και βαριά η φανέλα και πονάνε αυτές οι εμφανίσεις.

Για μπάσκετ δεν μπορούμε να μιλήσουμε, αρκεί και μόνο να δει κανείς την αναλογία ασίστ και λαθών. Έχουμε πολά να λύσουμε τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Έχουμε χωρίσει την προσπάθεια μας σε μικρούς στόχους. 

Ο πρώτος ήταν τα τρία παιχνίδια που πέρασαν και παράλληλα έχουμε σκοπό, μέσα από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ και τους γυμναστές να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε άλλους δείκτες για να αντιμετωπίσουμε τα αμυντικά κενά και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση. 


Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ χωρίς να σκέφτεται ομαδικά, χρειαζόμαστε λίγο καιρό. Σε 4-5 βδομάδες η ομάδα θα έχει στιλ, θα έχει αυτοπεποίθησημ θα πολεμάει και τέτοιες εμφανίσεις θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Είδατε την ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα, την Εφές Πίλσεν, την Φενερμπαχτσέ, τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό να παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα σε άλλη ποιότητα και επίπεδο βέβαια. Εμείς αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε και αυτό γίνεται σε δύο μερη. Στην προπόνηση και στο παιχνίδι. Λυπάμαι πολύ, συνεχίζουμε και στηρίζουμε τους παίκτες μας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Αυτά που είχαμε σχεδιάσει ο Πανιώνιος τα ανέτρεψε όλα. Πάντα μια ομάδα όταν παρουσιάζει τέτοια εικόνα την βασική ευθύνη την έχει ο προπονητής. Δεν βελτιώνεται η εικόνα με το να μιλάμε, αλλά με πράξεις, στο γήπεδο, να δούμε τι λάθη κάναμε. Η συζήτηση έρχεται μέσα από την προπόνηση και το βίντεο".

Για τον Κόλεμαν είπε πως "δεν έχει συμφωνήσει ο Άρης με τον Κόλεμαν. Ο Άρης προσπαθεί με τη χημεία που έχει ανάλογα με τις επιλογές που έχει να μεγαλώσει το βάθος του. Ο Χαντ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αν δείτε τις ακτινογραφίες του υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, πηγαίνει σε ταχύτητα με αυταπάρνηση, δεν είναι ο παίκτης να μας δώσει στοιχεία που δεν έχουμε. Ήρθαμε σε επαφή με τον Κόλεμαν, συζητήσαμε μαζί του, του εξηγήσαμε τι ζητάμε. Δεν έχει απαντήσει και τον περιμένουμε μέσα στα όρια που του έχουμε πει".

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "υπάρχουν κάποιοι δείκτες στους οποίους έχουμε εστιάσει. Κάποιοι παίκτες είναι καταπονημένοι, καταπονήθηκαν και ψυχολογικά και σωματικά στην προετοιμασία. Προσπαθούμε με τους ανθρώπους να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα πλάνο με στόχο, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. 

Σήμερα έχουμε αυτή την απογοήτευση, γιατί και η ομάδα περιμένει τον κόσμο, αλλά ήρθε ανάποδα το παιχνίδι. Δεν κατεβάζεις το κεφάλι ποτέ. Αν μπορούμε να μεγαλώσουμε το βάθος των έμπειρων παικτών και μέχρι την πρώτη διακοπή να βγάλουμε δύο νεαρά παιδιά για να μεγαλώσει το ροτέισον, θα είναι καλό".

superbasket.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ