2012-11-10 20:52:28
Φωτογραφία για Τώρα Σαμαρά που πέρασες τα μέτρα, που είναι τα λεφτά;;;
Ναι μας ζαλίσατε τα αυτιά (και να μην πω τι άλλο) ότι για ακόμη μια φορά πρέπει πάση θυσία να περάσουν τα μέτρα για να δείξουμε στους "αφέντες" μας ότι είμαστε πιστά σκυλάκια και φυσικά το κάναμε!

Έλα όμως που οι Ευρωπαίοι δεν πτοήθηκαν καθόλου...Μας έδωσε πάλι ο κ. Σαμαράς τις γνωστές του μεγαλόπνοες υποσχέσεις πως εάν περάσουν τα μέτρα θα πάει να πάρει όλη την δόση και μάλιστα και πολλά δισ. παραπάνω αλλά τελικά έκανε για ακόμη μια φορά μια τεράστια τρύπα στο νερό.

Και εκτός των άλλων την επόμενη μέρα άρχισε να παπαρολογεί λέγοντας πως το επόμενο βήμα είναι οι σταδιακή επαναφορά όλων αυτών τα οποία χάσαμε αυτά τα 2 και κάτι περίπου χρόνια.

Ρε Σαμαρά ποιον δουλεύεις ρε γαμώτο; Και μετά έχουμε και κάθε παπαγαλο-site να μας τρελαίνουν ακόμα περισσότερο με τα δημοσιεύματα του τύπου : η "πρωθυπουργάρα" μας βγήκε βόλτα με τα πόδια έξω από την Βουλή και όλοι οι πολίτες που βρίσκονταν εκεί χειροκροτούσαν εκστασιασμένοι που έβλεπαν αυτή την τεράστια προσωπικότητα και του φώναζαν -συνέχισε, είμαστε μαζί σου- και άλλα τέτοια.

Τι να συνεχίσει ρε παιδιά; Να σας κόβει και άλλο τους μισθούς ή να μας εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο; Για πείτε μας και εμάς να καταλάβουμε. Άχρηστοι και πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι που θέλετε να λέγεστε και έγκριτοι δημοσιογράφοι. Ντροπή σας!

Ξεφύγαμε και πάλι για λίγο αλλά αυτό συμβαίνει όταν ξεκινάς με κάτι και εμπλέκονται και όλοι αυτοί μέσα...
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ