2012-11-10 21:25:02
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε λόγω… εξωσυζυγικής σχέσης ο επικεφαλής της CIA!
Μια εξωσυζυγική σχέση οδήγησε σε παραίτηση τον επικεφαλής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους! Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αποδέχτηκε την παραίτησή του και δήλωσε... «απόλυτα πεπεισμένος ότι η CIA θα συνεχίσει να αναπτύσσει τη βασική της αποστολή» εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον αναπληρωτή διευθυντή, Μάικλ Μορέλ.

Ο Ομπάμα πάντως συμπληρώνει στη γραπτή του δήλωση ότι οι σκέψεις και οι προσευχές του συνοδεύουν τον στρατηγό Πετρέους και τη σύζυγό του. «Τους εύχομαι το καλύτερο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» επισήμανε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Νωρίτερα, ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ είχε ανακοινώσει την παραίτηση του επικεφαλής της CIA χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που την προκάλεσαν.

«Η απόφαση του Ντέιβιντ να παραιτηθεί αντιπροσωπεύει την απώλεια ενός από τους πλέον αξιοσέβαστους δημόσιους λειτουργούς της χώρας μας», σημείωνε στην ανακοίνωσή του ο Κλάπερ.

Ο Πετρέους σε μήνυμά του προς το προσωπικό της CIA «σφάλμα του» αναγνωρίζει το σφάλμα του. «Μετά από 37 χρόνια γάμου, έκανα μια εξαιρετικά κακή επιλογή δεσμευόμενος σε μια εξωσυζυγική σχέση. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, τόσο ως συζύγου όσο και ως επικεφαλής ενός οργανισμού όπως ο δικός μας» αναφέρει επίσης.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ