2012-11-11 01:05:06
Φωτογραφία για Κρις Μπράουν: «Δεν είμαι μαζί με τη Ριάνα, βγάλτε το σκασμό!»
Εξοργισμένος είναι ο Κρις Μπράουν με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι πάλι μαζί με τη Ριάνα. Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά «οι καλύτεροι φίλοι» και ζητάει να διατηρηθεί η αγάπη τους ιδιωτική!

Σε μια συνέντευξη με το Λος Άντζελες ραδιοφωνικό σταθμό χιπ-χοπ, Power 106, o Big Boy, ρώτησε τον Κρις Μπράουν, «Είσαι με τη Ριάνα; Είστε μαζί ρε παιδιά;» και το κακό αγόρι της RnB απάντησε:« Όχι. Δεν είμαστε. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω γι' αυτό.»

ο Big Boy τον ρώτησε επίσης αν τον ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική ζωή του και η απάντησή του ήταν τρανταχτή: «Πολύ! επειδή δεν είναι δική ΣΑΣ ζωή. Νομίζω ότι ο καθένας κολλάει στο παλιό σκηνικό. Θέλω να πω ... Γι' αυτό κάνω όλο αυτό το φιλανθρωπικό έργο τώρα, για να δείξω ότι η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι καλό. Όσον αφορά την προσωπική ζωή μας, νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται τόσο. Ούτε καν να σταματήσουν.. απλα να βγάλουν τον σκασμό!!!» απάντησε εξοργισμένος ο ράπερ.

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη:

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όνειρα στα Όνειρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όνειρα στα Όνειρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ