2012-11-11 06:09:03
Φωτογραφία για Φεύγει για εξωτερικό!
Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό. Χώρισε από τον Γιώργο Σαμπάνη... (δεν τα έβαψε, όμως, μαύρα) και αυτό την έκανε να πάρει πιο γρήγορα τις όποιες αποφάσεις της. Η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να πάει στην Αγγλία προκειμένου να κάνει σπουδές στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα, η Πατρίτσια θα φοιτήσει στην πολύ γνωστή σχολή καλλιτεχνών Sylvia Young, που θεωρείται μια από τις καλύτερες σε όλο τον κόσμο. «Σκοπός μου είναι να πάω στην Αγγλία για έξι μήνες και στη συνέχεια, αναλόγως πώς θα πάνε τα μαθήματα και τι σεμινάρια γίνονται, θα συνεχίσω εκεί ή θα γυρίσω στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες μου λένε ότι η συγκεκριμένη σχολή είναι μια από τις καλύτερες στην Αγγλία, καθώς εκεί τα σεμινάρια είναι πάρα πολύ καλά και εξειδικευμένα και θα μου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω καταξιωμένους δασκάλους και να μάθω περισσότερα όσον αφορά τον χώρο της υποκριτικής», δήλωσε στην «Espresso» η ηθοποιός.


Μάλιστα, όπως μας λέει, σκέφτεται να κάνει και πολλά άλλα πράγματα. «Εκτός από μαθήματα υποκριτικής, θα παρακολουθήσω και μαθήματα χορού και φωνητικής, γιατί αν θέλεις, μπορείς να κάνεις και μιούζικαλ».

Οσον αφορά τα προσωπικά της, μετά από τον χωρισμό της δεν έκανε κάποια σχέση (αν και είναι περιζήτητη) και προτίμησε να ξεχάσει τα παλιά, δίνοντας περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά της. «Eίμαι πολύ χαλαρά, ήρεμα και ωραία. Είμαι πολύ cool. Eίμαι σε μια φάση που περισσότερο κοιτάω τη δουλειά μου και το μέλλον μου». Ωστόσο η ίδια αφήνει κάποιο παράθυρο ανοικτό: «Βέβαια ο έρωτας, ποτέ δεν ξέρεις, πότε να σου χτυπήσει την πόρτα. Δεν μπορείς να το προγραμματίσεις αυτό».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ