2012-11-11 07:55:13
Φωτογραφία για Καλύτερες στο σεξ οι γυναίκες μεταξύ 31 και 45 ετών
Σας ενοχλεί που μεγαλώνετε;

Καλύτερα να αλλάξετε γνώμη. Όσο μεγαλώνει μία γυναίκα, τόσο καλύτερη γίνεται στο σεξ Δεν το πιστεύετε; Και όμως, το δηλώνουν οι ειδικοί!

Επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χακενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ, ύστερα από έρευνα, που έκαναν σε περισσότερες από 500 γυναίκες, διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της έως τα 45 της, και, μαλιστα, στο χρονια αυτα παρουσιάζει και τις καλύτερες επιδόσεις!

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους, ενώ γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό.

Η απόλαυση, που νιώθει στο σεξ η ομάδα των γυναικών 31-45, αγγίζει το 87%. Το ποσοστό απόλαυσης στην προηγούμενη ηλικιακή ομάδα 18 – 30 φτάνει το 80% (δηλαδή 2 στις 10 δεν ικανοποιούνται), ενώ αίσθηση για τη σεξουαλική δραστηριότητα και την απόλαυση που νιώθουν, προκαλεί η ηλικιακή ομάδα 46 – 54. Το ποσοστό εκεί αγγίζει το 75%!

Επομένως, όσες νομίζετε ότι, μεγαλώνοντας, δεν θα απολαμβάνετε το σεξ, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί έναν λόγο κάμψης στη σεξουαλική δραστηριότητα μιας γυναίκας, αλλά πρόκειται για κάμψη παροδική και απόλυτα φυσιολογική. Τα καλύτερα έρχονται...!
mother.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ