2012-11-11 07:59:02
Φωτογραφία για Ξεκίνησε το WOWZAPP 2012 global hackathon
Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η Microsoft άνοιξε τις εγγραφές για το WOWZAPP 2012 global hackathon, μια παγκόσμια εκδήλωση... μέσω της οποίας η εταιρεία ενθαρρύνει φοιτητές αλλά και προγραμματιστές για να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν εφαρμογές για τα Windows 8.

Η εκδήλωση ξεκίνησε την Παρασκευή σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε πέντε ηπείρους και η Microsoft ανακοίνωσε πως πάνω από 14.000 άνθρωποι θα λάβουν μέρος σε όλον τον κόσμο.

«Το WOWZAPP 2012 θα είναι η μεγαλύτερη ταυτόχρονη συγκέντρωση φοιτητών προγραμματιστών μέχρι σήμερα, δρώντας ως καταλύτης για να φέρει κοντά μια πληθώρα νέων, συναρπαστικών και ποιοτικών εφαρμογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Windows 8» δήλωσε ο Moorthy Uppaluri, γενικός διευθυντής των Παγκοσμίων Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων της Microsoft.

«Η Microsoft έχει δεσμευτεί ότι θα ενδυναμώσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται για να παρουσιάσουν την δημιουργικότητα τους και να κερδίσουν χρήματα μέσω της ανάπτυξης εφαρμογών.


Μετά την λήξη της εκδήλωσης, το βράδυ της Κυριακής, όσοι συμμετέχοντες θέλουν μπορούν να εισάγουν τις εφαρμογές στους στο Imagine Cup, τον ετήσιο τεχνολογικό διαγωνισμό της Microsoft, διεκδικώντας μέχρι και 300.000 δολάρια μετρητά.

Στην Ελλάδα, το WOZAPP 2012 διεξάγεται σήμερα και αύριο στο The Hub Events, Αλκμήνης 5 στα Κάτω Πετράλωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του event στην διεύθυνση wowzapp2012athensgreece.eventbrite.co.uk.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ