2012-11-11 08:25:09
Φωτογραφία για Ηλεία: Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων
Παλιά και έμπειρα στελέχη αλλά και νέα μέλη, απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων, που προέκυψε από την καταμέτρηση των ψήφων, με τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας, το βράδυ της Πέμπτης. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι και πάλι πρώτος σε ψήφους.

Το νέο Δ.Σ απαρτίζουν με σειρά εκλογής: οι Γιώργος Ηλιόπουλος, Χαράλαμπος Τζίμης, Πολυζώης Πολυζωγόπουλος, Άγγελος Μπούζης, Ιωάννης Γρηγορόπουλος, Χαράλαμπος Κακαράκης, Ευάγγελος Χριστακόπουλος, Δημήτρης Σέττας, Ντέγιαν Μινιτς, Ευστάθιος Δάνισκας και Παναγιώτης Δημόπουλος. Η πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα των νεοεκλεγέντων αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αντιπρόσωποι για το Εργατικό Κέντρο εκλέγονται οι Χαράλαμπος Τζίμης, Ευάγγελος Χριστακόπουλος, Γεώργιος Ηλιόπουλος, Άγγελος Μπούζης, Χαράλαμπος Κακαράκης, Ανδρέας Τζίμης, Πολυζώης Πολυζωγόπουλος, Ιωάννης Γρηγορόπουλος, Γεώργιος Καρπίτης, Αθανάσιος Μπιλάλης και Δημήτρης Σέττας.


Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία εκλέγονται οι Γεώργιος Ηλιόπουλος, Χαράλαμπος Τζίμης και Άγγελος Μπούζης.

Ικανοποιητική η συμμετοχή

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Χαράλαμπος Τζίμης χαρακτήρισαν ικανοποιητική τη συμμετοχή στις εκλογές, βάσεις των επικρατουσών συνθηκών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το αποτέλεσμα θετικό.

«Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό και στους 265 συναδέλφους που ψήφισαν και στη μεγάλη πλειοψηφία των υποψηφίων και στελεχών του Συνδικάτου που υπερέβαλαν εαυτό, ξεπέρασαν δυσκολίες μετακίνησης, οικονομικές και άλλες, για να έρθουν σε επαφή, να ενημερώσουν και να μεταφέρουν ακόμα τους οικοδόμους που δεν είχαν τη δυνατότητα, να ψηφίσουν», είπε ο κ.Ηλιόπουλος, μη παραλείποντας να επισημάνει σχολιάζοντας τον αριθμό των ψηφισάντων ότι υπάρχουν αρκετοί οικοδόμοι που προσωρινά έχουν αλλάξει επάγγελμα, έχουν φύγει για δουλειές σε άλλες περιοχές, ακόμα και στο εξωτερικό, και άλλοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί, χωρίς να έχουν αναπληρωθεί από νέους, αφού δεν υπάρχουν δουλειές στον κλάδο.

«Κανένας μόνος στην κρίση»

Το νέο ΔΣ, όπως δεσμεύτηκε ο κ.Ηλιόπουλος, θα συνεχίσει τον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου. «Θα είμαστε μπροστά σε όλους τους αγώνες της Εργατικής Τάξης, όπως κάναμε και το προηγούμενο διάστημα για να μην εφαρμοστούν τα βάρβαρα εξοντωτικά μέτρα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή, για το δικαίωμα στη δουλεία, στην ασφάλιση, στην υγεία, στη μόρφωση των παιδιών μας, για να μην κοπεί το ρεύμα και το νερό σε ανήμπορους, για την προστασία των άνεργων οικοδόμων. Για να γίνει πράξη το σύνθημα της εκλογικής μας διαδικασίας, κανένας μόνος του στην κρίση», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος, καλώντας όλους τους οικοδόμους να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και μαζί να δώσουν τις επόμενες μάχες.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ