2012-11-11 08:30:04
Φωτογραφία για «Το πιο σημαντικό στην καριέρα μου»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Λεάντρο Γκρέκο, που ξεκαθάρισε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να την υποτιμήσουν.

Ο Ιταλός μέσος σκόραρε για δεύτερη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με το πρώτο του γκολ να το έχει πετύχει κόντρα στη Βασιλεία με τη φανέλα της Ρόμα.

Όπως ωστόσο ανέφερε στη «Real» για το πιο ήταν πιο σημαντικό: «Αν έπρεπε να διαλέξω μπορεί να πει κανείς ότι αυτό που έβαλα με τον Ολυμπιακό ήταν πιο σημαντικό γιατί μας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Και τα δύο τα έχω στην καρδιά μου. Ίσως αυτό με τον Ολυμπιακό να είναι πιο σημαντικό τελικά».

Για τη νίκη επί των Πειραιωτών αλλά και τη δική του απόδοση, δήλωσε ότι: «Ήταν ένα σπουδαίο βράδυ για την ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Από τη στιγμή που είναι όλοι χαρούμενοι, είμαι κι εγώ. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Τα συναισθήματα μου συμβαδίζουν με αυτά της ομάδας και του κόσμου».


Σχετικά με το αν μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο, είπε πως: «Ναι, νομίζω ότι μπορώ να είμαι ακόμα καλύτερος. Ήθελα χρόνο στην αρχή, αφού ήμουν νέος στην ομάδα. Σιγά-σιγά βρίσκω το ρυθμό μου και θα μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο έχουμε ελπίδες θα τις διεκδικήσουμε. Έχουμε δύο ματς μπροστά μας και θα κάνουμε το παν για το καλύτερο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και πρέπει να το προσπαθήσουμε».

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ήταν καταπληκτικοί, μας βοήθησαν πολύ με την Μονπελιέ και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια και τους θέλουμε δίπλα μας».

Φυσικά ο Γκρέκο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο.

«Η ΑΕΚ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, από οικονομικής άποψης ή λόγω κάποιων άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός. Δεν έχουμε περιθώριο να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο, όπως και δεν κάναμε ποτέ. Θα δούμε το ματς με σοβαρότητα, όπως όλα. Πόσο μάλλον όταν ξέρουμε ότι αυτό θα διεξαχθεί σε ένα μεγάλο γήπεδο, μπροστά σε πολύ κόσμο. Θέλουμε τη νίκη, για να αποδείξουμε πως ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα δεν γίνεται στην τύχη. Θα αγωνιστούμε με πάθος και διάθεση, για να φτάσουμε σε ακόμα τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.

 

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ