2012-11-11 10:25:53
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ: Η Σούλα ήθελε να δωρίσει και ασθενοφόρο για το Καραμανδάνειο
Ηθελα να βοηθήσω τα παιδιά και όμως μια ακόμα φορά η κοινωνία έδειξε ποια είναι. Έδειξε ότι έχει κοινωνικό ρατσισμό".

Αυτές είναι οι πρώτες κουβέντες που βγαίνουν από την Χρυσούλα Αλευρίδου, την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής "Σούλα" στη Λάρισα, που προκάλεσε σάλο μετά την αποκάλυψη ότι δώρισε στον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, 3.000 ευρώ για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος και μιας βιβλιοθήκης.

Η χορηγία προκάλεσε την αντίδραση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, που έκανε ανάκληση της χορηγίας.

"Το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Πήρε μια διάσταση π[ου δεν ήθελα. Προσπάθησα απλά να βοηθήσω τα παιδιά. Η Περιφερειακή Εκπαίδευση αποφάσισε να επιστραφούν τα χρήματα και να μην δεχτούν την προσφορά μου. Δεν πειράζει. Μια φορά ακόμα η κοινωνία έδειξε ποια είναι. Έδειξε ότι έχει κοινωνικό ρατσισμό. Νιώθω πικρία, γιατί τόσος κοινωνικός ρατσισμός και πουριτανισμός;" λέει στην "Πελοπόννησο" και στον Γιώργο Ηλιόπουλο.


Προσθέτει επίσης: "Εγώ δεν εμφανίστηκα , ούτε επεδίωξα δημοσιότητα. Αυτό είναι μια υποκρισία. Δεν βλέπουν τους πορτοφολάδες που κλέβουν τους μισθούς και τις συντάξεις από τη Βουλή και πειράζει η Αλευρίδου, που θέλησε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει, με αυτό τον πενιχρό έστω τρόπο;".

Τονίζει δε ότι και άλλη φορά είχε προσπαθήσει να προβεί σε χορηγία, όμως η απόφασή της και τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις και δεν προχώρησε. "Πριν από χρόνια είχα κάνει μια κουβέντα στο Δήμο, εγώ και μια άλλη κυρία, να πάρουμε ένα ασθενοφόρο για τα παιδιά του Καραμανδανείου. Και μας είπαν από τον Δήμο ότι τα χρήματα δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν. Τους πρότεινα να κοπούν τιμολόγια. Όχι και αυτά και τελικά δεν έγινε. Και τελικά τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τη δωρεά".

Η Χρυσούλα Αλευρίδου είναι σήμερα 67 ετών και εργαζόταν σε οίκο ανοχής στην Πάτρα, στην Όθωνος Αμαλίας. Πριν τέσσερα χρόνια εγκαταστάθηκε στη Λάρισα κι εκεί διατηρεί οίκο ανοχής πολυτελείας.
date
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ