2012-11-11 10:23:13
Φωτογραφία για Σκανδαλίδης: Δεν χαρίζω σε κανέναν το ΠΑΣΟΚ
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την άρνησή του να ψηφίσει το Μνημόνιο 3, ο Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε ότι ψηφίζει τον Προϋπολογισμό για να στηρίξει την κυβέρνηση, ενώ άσκησε και έντονη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για την διαπραγμάτευση αλλά έστειλε και μήνυμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής σημείωσε «ψηφίζω τον προϋπολογισμό γιατί είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και η αστάθεια δεν προσφέρει σε κανέναν τίποτα» προσθέτοντας ότι το ενδεχόμενο εκλογών θα έβαζε τη χώρα σε νέες περιπέτειες.

Εκτός από αυτό ο Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι χρειάζεται να υπογραφεί νέα προγραμματική συμφωνία γιατί «αυτή έχει γίνει κουρελόχαρτο».

Δεν παρέλειψε να ασκήσει αυστηρή κριτική και στον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν έκανε καμία στοιχειώδη διαπραγμάτευση και μετατρέπει τη χώρα σε φθηνή εργατική δύναμη και αυτό ακριβώς το γεγονός ήθελε να αναδείξει με την απουσία του από το Κοινοβούλιο κατά την ψήφιση του «Μνημονίου 3».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κόμμα του υποστηρίζοντας ότι «το κόμμα πρέπει να βρει το σταθερό βηματισμό του. Να σταθεί όρθιο. Η ενότητα είναι αδιαπραγμάτευτη».

«Με το ΠΑΣΟΚ μπήκα στην πολιτική και με το ΠΑΣΟΚ θα φύγω. Ομως από το ΠΑΣΟΚ δεν θα φύγω» κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ