2012-11-11 12:12:19
Φωτογραφία για ΜΗΝΥΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ''ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ''
Μήνυμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο έστειλε το Σάββατο, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί του προϋπολογισμού, το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, που διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετά την αποχή του από την ψηφοφορία στη Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, για το «Μνημόνιο ΙΙΙ».

Ο κ. Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τον προϋπολογισμό, ενώ έστειλε ταυτόχρονα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος του ότι το ΠΑΣΟΚ δεν το χαρίζει σε κανένα.

«Ο προϋπολογισμός δεν είναι απλά ένας νόμος του κράτους. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση. Η καταψήφιση του σημαίνει εκλογές οι οποίες δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Αντίθετα θα οδηγούσε σε περιπέτειες τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας έτσι τη στάση που θα κρατήσει κατά την κρίσιμη αποψινή ψηφοφορία.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη κρίσιμη ώρα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει ένα σταθερό βηματισμό. Γιατί το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο μόνος ιστορικός ιδεολογικός χώρος της μεγάλης προοδευτικής παράταξης μπορεί να ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας. Πρέπει να σταθεί όρθιο».

» Υπηρέτησα το κίνημα χωρίς προσωπικές επιδιώξεις. ΠΑΣΟΚ ήμουν ΠΑΣΟΚ είμαι και αυτό δεν το χαρίζω σε κανένα. Μπήκα στη πολιτική με το ΠΑΣΟΚ, θα φύγω με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ