2012-11-11 12:57:07
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ... ΠΑΟΥΕΛ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!
Με σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τη σημερινή (19.00, ΕΤ3) εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Το παιχνίδι ανήκει θεωρητικά στην κατηγορία εκείνων που θεωρούνται εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως κάνει και τονίζει πάντα, δεν απαίτησε από τους παίκτες του σεβασμό προς τον αντίπαλο, ο οποίος άλλωστε θα παίξει στην έδρα του.

Ο 47χρονος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική ψυχολογία που υπάρχει στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μετά το «διπλό» στο Μιλάνο, επί της Αρμάνι, με στόχο να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της σαφώς πιο κρίσιμης και δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί την Παρασκευή (16/11) με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια.

Άλλωστε μετά τη νίκη τους επί των Ιταλών αλλά και την ήττα των Βάσκων από τη Τσεντεβίτα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση στο Top 16 και ενδεχόμενη νίκη στη «Fernando Buesa Arena» θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην επόμενη φάση.


Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι ολοκληρώθηκε χθες (10/11), με το Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ευρωλίγκας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, θα δοκιμάσει απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου διάφορα σχήματα και πρόσωπα, δίνοντας επιπλέον συμμετοχή στον Τζος Πάουελ.

Εξάλλου, ο Αμερικανός θεωρείται νευραλγικό κομμάτι των ερυθρόλευκων, κυρίως για την επιθετική λειτουργία τους, αφού έχει τη δυνατότητα να τελειώνει φάσεις μέσα στη ρακέτα. Η όσο το δυνατόν αμεσότερη προσαρμογή του θα οφελήσει πολύ την ομάδα.

Ο Τζος Πάουελ που αγωνίστηκε μόλις ενάμισι λεπτό κόντρα στην Αρμάνι αναμένεται να πάρει σήμερα (11/11) κόντρα στο Περιστέρι μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στην... εξίσωση και την Παρασκευή (16/11) στη Βιτόρια, απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, να είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους πρωταθλητές Ευρώπης στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του «διπλού».

Φυσικά οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν στρέψει αποκλειστικά και μόνο την προσοχή τους στο ματς των δυτικών προαστίων καθώς τα ματς στο πρωτάθλημα επιβάλλουν σοβαρότητα και γνωρίζουν άριστα πως μόνο με την απαραίτητη πειθαρχία και προσοχή θα κάνουν το ματς εύκολο, δίνοντας συνέχεια στην βελτίωση που δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
A-Class
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
A-Class
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ