2012-11-11 13:09:04
Φωτογραφία για Golden Wishes - Tο Δεκέμβριο η καθιερωμένη έκθεση Χρυσές Ευχές!
Μία από τις πιο γνωστές και καθιερωμένες εκθέσεις στον εικαστικό και όχι μόνο χώρο, είναι η ομαδική έκθεση ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ που διοργανώνεται την περίοδο των... εορτών των Χριστουγέννων και στην οποία ο κάθε δημιουργός και το δημιούργημα του αποτελεί από μία "χρυσή ευχή" για τη νέα χρονιά!!

Στην έκθεση, που φέτος διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, λαμβάνουν μέρος νέοι κυρίως καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Μιχαήλ Ρωμανού, που είναι ο εμπνευστής της πρωτότυπης αυτής έκθεσης καθώς και του διαδικτυακού project που τη συνοδεύει.

Η έκθεση ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ είναι μία γιορτή των εικαστικών τεχνών, που συνδυάζει όλες τις μορφές σύγχρονης τέχνης, όπως ζωγραφική, γλυπτική, καλλιτεχνική φωτογραφία, ψηφιδωτό, εικαστικές εγκαταστάσεις και για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση θα λάβουν μέρος νέοι ανερχόμενοι σχεδιαστές μόδας που εμπνέονται από τις εικαστικές τέχνες, παρουσιάζοντας τις κομψές τους δημιουργίες σε μία πολύ εντυπωσιακή κυκλική πασαρέλα, που θα στηθεί αποκλειστικά για τους λάτρεις της μόδας και της ομορφιάς.


Η φετινή διοργάνωση θα διαρκέσει δέκα ημέρες (13 - 23 Δεκεμβρίου) πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων δηλαδή, και θα δώσει την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να την παρακολουθήσει από κοντά, να γνωρίσει του δημιουργούς και τα έργα τους και να απολαύσει τα special Art and Fashion events, που προγραμματίζονται καθ όλη τη διάρκεια της πρωτότυπης αυτής εικαστικής δράσης.

Η τέχνη θα συναντήσει την μόδα και την ομορφιά και για δέκα συνεχή ημέρες ο παλμός της νεανικής δημιουργίας θα κτυπά έντονα και θα αναμένει το χειροκρότημα και την επιβράβευση!!

xrisesefhes.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ