2012-11-11 13:26:37
Φωτογραφία για Τα πλάνα Ζαρντίμ για ΑΕΚ
Το Σάββατο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έκανε δοκιμές ενδεκάδας καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν μόνοι τους στο εσωτερικό διπλό. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το σχήμα με ΑΕΚ.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα με βάση την αίσθηση και τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στου Ρέντη είναι με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά, τον Παπάζογλου ή τον Μοντέστο μαζί με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας αριστερά, σύμφωνα με το gazzetta.gr

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Φέισα, Γκρέκο και Μανιάτης. Στις δύο πτέρυγες αναμένεται να τοποθετηθούν οι Αμπντούν και Μασάντο και στην κορυφή το προβάδισμα το έχει ο Μήτρογλου έναντι του Τζιμπούρ.

Από εκεί και μετά υπάρχει ένα σενάριο να ξεκινήσει δεξί μπακ ο Μανιάτης και όχι ο Τοροσίδης και να πάει στον άξονα ο Μασάντο για να βρεθεί στο ένα άκρο της επίθεσης ένας εκ των Φουστέρ και Βλαχοδήμου. Επίσης δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μοντέστο να μείνει στον πάγκο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα κια οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας σε μεταξύ τους συζητήσεις δεν ήταν βέβαιοι για τα… σχέδια του Λεονάρντο Ζαρντίμ ως προς ορισμένες θέσεις, όπως εκείνη του ενός στόπερ, της μίας εκ των τριών θέσεων στον άξονα και του δεξιού χαφ. Ορισμένοι πάντως έδιναν ελπίδες για 11άδα και στον Ιμπαγάσα.
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ