2012-11-11 15:00:28
Φωτογραφία για Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Τζέισον Καπόνο για τον Παναθηναϊκό
Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Τζέισον Καπόνο για τον οποίο φαίνεται ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Χίλτον Άρμστρονγκ στο ρόστερ της ομάδας, με τον Τζέισον Καπόνο να είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν το "τριφύλλι".

Ο Αμερικανός βρίσκεται σε συζητήσει με τους "πράσινους", οι οποίοι φαίνεται ότι προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν εξαιρετικό αθλητή.

Ο Τζέισον Καπόνο να θυμίσουμε ότι έχει κερδίσει τον διαγωνισμό τριπόντων στο ΝΒΑ τη σεζόν 2007-08, ενώ το 2006 έχει στεφθεί πρωταθλητής με το Μαϊάμι.

Πλέον ο Αμερικανός, όμως είναι ελεύθερος και στον Παναθηναϊκό θέλουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Το 2003 είχε επιλεγεί στο νούμερο 31 του ντραφτ από τους Καβαλίερς, έχοντας αγωνιστεί στη συνέχεια σε Κλίβελαντ, Ράπτορς, Σίξερς και Λέικερς.

Σε 509 παιχνίδια στο ΝΒΑ έχει 6,7 πόντους ανά ματς με 43,4% στα τρίποντα και 17,8 λεπτά χρόνο συμμετοχής. Η καλύτερη του χρονιά ήταν η σεζόν 2007-08, όταν και είχε στα τρίποντα 51% με 10.9 πόντους ανά αγώνα.

Χθες (10/11) είχε βγει προς τα έξω από τον Μαρκ Σπίαρς ότι οι "πράσινοι" είχαν προσεγγίσει και τον Κένιον Μάρτιν που αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, αφού ήθελε να συνεχίσει την αναζήτηση ομάδας στο ΝΒΑ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταργείται ο Τειρεσίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταργείται ο Τειρεσίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ