2012-11-11 15:30:05
Φωτογραφία για «Ζεστή» για Καρνέζη η Λάτσιο
Τον Ορέστη Καρνέζη φαίνεται πως έχει βάλει για τα καλά στο «μάτι» η Λάτσιο και πολύ σύντομα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει πρόταση. Δεν λένε «όχι» στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που μπορούν αυτή τη στιγμή να φέρουν... ζεστό χρήμα στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν φαίνεται ότι δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους τους συλλόγους του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα η «Real» επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Λάτσιο, η οποία άλλωστε έχει ιδίοις όμμασι άποψη για τον παίκτη του τριφυλλιού. Ο τεχνικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Ίγκλι Τάρε μάλιστα έχει ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, ενώ φήμες θέλουν να έγινε συνάντηση και με τον ίδιο τον Καρνέζη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη στο εξωτερικό, πόσο μάλλον από τη στιγμή που είναι άμεση η ανάγκη για ρευστό. Αν δηλαδή ικανοποιηθούν οι «πράσινοι» από την πρόταση των Ρωμαίων, τότε ο παίκτης θα παραχωρηθεί, την στιγμή άλλωστε που υπάρχει από πίσω για να καλύψει το κενό του και ο εξαιρετικά ταλαντούχος Στέφανος Καπίνο, που έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής.

 

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ