2012-11-11 16:28:04
Φωτογραφία για ΡΑΪΚΟΝΕΝ : ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήθελε να σιγουρευτεί ότι η Lotus... πήρε το μήνυμα, κάνοντας στην ομάδα το κατάλληλο δώρο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Μπορεί να αποτελεί μία από τις προσωπικότητες της σύγχρονης Formula 1 που διχάζουν, αλλά ένα είναι σίγουρο: με τον Κίμι Ραϊκόνεν δεν βαριέσαι ποτέ!

Ο Φινλανδός, μπορεί να μην αποκαλύπτει συχνά τα συναισθήματά του και να δικαιολογεί τον τίτλο του «Iceman», αλλά διαθέτει χιούμορ και το απέδειξε ξανά.

Ο Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη στο Άμπου Ντάμπι, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο για το οποίο θα τον θυμούνται οι οπαδοί του σπορ στο συγκεκριμένο grand prix.

Όταν ο μηχανικός του θέλησε να τον ενημερώσει για τη διαφορά που είχε από τους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκείνος απάντησε εκνευρισμένα: «Αφήστε με ήσυχο! Ξέρω τί κάνω! (Leave me alone. I know what I`m doing)».

Όταν στη συνέχεια θέλησε να του υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να «δουλεύει» και τα 4 ελαστικά για να διατηρήσει τη θερμοκρασία τους, έγινε ακόμα πιο έξαλλος, ουρλιάζοντας: «Ναι, ναι, ναι αυτό κάνω! Δεν χρειάζεται να μου το επαναλαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο».


«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να μου λένε πολλά πράγματα γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, τι συμβαίνει γύρω μου. Αν έχω κάποιες ερωτήσεις θα τις κάνω και θα με βοηθήσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Ο κόσμος ίσως προσπαθήσει να το κάνει μεγάλη ιστορία, αλλά αυτά συμβαίνουν σε κάθε αγώνα», είπε ο Iceman μετά τον αγώνα.

Παρά το γέλιο που μπορεί να προκάλεσε, κάποιοι, φυσικά, επέκριναν την άσχημη συμπεριφορά του προς τους ανθρώπους της ομάδας.

Έτσι, ο Φινλανδός, για να ελαφρύνει το κλίμα, τύπωσε 500 μπλουζάκια με το μήνυμα «Leave me alone. I know what I`m doing» και τα μοίρασε στους υπαλλήλους της ομάδας!

Ακούστε την... επική συνομιλία του Raikkonen με τον μηχανικό του:
 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ