2012-11-11 18:40:53
Φωτογραφία για Επιχείρησε να δείρει την περιπτερούχο… αλλά η νεαρή είχε μαύρη ζώνη
Εργαζόμενη σε περίπτερο δέχθηκε επίθεση απόπειρας ξυλοδαρμού από πατέρα ανήλικης, αλλά τελικά αυτός ήταν που κυριολεκτικά βρήκε τον δάσκαλό του μιας και η περιπτερούχος έχει... μαύρη ζώνη στο καράτε!

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η υπόθεση θα πάρει σύντομα τη δικαστική οδό κι έτσι θα δοθεί εκεί η οριστική λύση στη διαφορά των δύο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα στο Ψαροφάι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 45χρονος έστειλε την 10χρονη κόρη του στο περίπτερο για να του πάρει τσιγάρα και της έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι με το πακέτο με τα τσιγάρα, όχι όμως και με τα ρέστα στο χέρι, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να απορήσει για τα χρήματα. Η κόρη του, του είπε ότι στο περίπτερο είχε κόσμο και ότι η περιπτερούχος της έδωσε τα τσιγάρα, ταυτόχρονα εξυπηρετούσε έναν άλλο πελάτη και στο τέλος επέμενε πως της είχε δώσει τα ρέστα ενώ στην πραγματικότητα δεν της είχε δώσει τίποτα (σύμφωνα με ότι ισχυρίστηκε η κόρη).


Το γεγονός εξόργισε τον πατέρα ο οποίος σαν μαινόμενος ταύρος κατέβηκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς το περίπτερο.

Και φθάνοντας ζήτησε το λόγο από την εργαζόμενη του περιπτέρου και φυσικά απαίτησε να του δώσει και τα ρέστα από τα 10 ευρώ. Αλλά η περιπτερούχος αιτιολόγησε λέγοντας ότι... μάλλον η ανήλικη «έφαγε» τα ρέστα και ήθελε να ρίξει την ευθύνη στην περιπτερούχο. Μόνο που αυτό πυροδότησε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και έκανε τον πατέρα να βγει απ' τα ρούχα του και κυριολεκτικά να μη μπορεί να συγκρατηθεί...

Με μια λαβή τον έβαλε κάτω!

Κουβέντα στην κουβέντα ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα και τον εαυτό του και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της εργαζόμενης στο περίπτερο. Μάλιστα δεν δίστασε να την βουτήξει με το ένα του χέρι από τη μπλούζα της και με το άλλο να ετοιμάζεται αν της ρίξει γροθιά στο πρόσωπο!

Περαστικοί έτρεξαν να μπουν ανάμεσα και να τους χωρίσουν φοβούμενοι τραυματισμό της γυναίκας, αλλά γρήγορα διαψεύστηκαν καθώς με αστραπιαίες κινήσεις, η γνώστρια πολεμικών τεχνών και περιπτερούχος... γύρισε το χέρι του άνδρα, με το πόδι κλώτσησε το δικό του και τον έκανε να γονατίσει και στο τέλος γύρισε ανάποδα το χέρι του κάνοντάς τον να στριφογυρίσει στον αέρα και να ξαπλώσει κάτω φωνάζοντας από τους πόνους!

Έτσι το επεισόδιο έλαβε τέλος, όμως μηνύσεις υπεβλήθηκαν εκατέρωθεν κι έτσι η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό...

http://24wro.blogspot.com/2012/11/blog-post_6036.html#ixzz2Bvg2BBeg
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ