2012-11-11 22:28:02
Φωτογραφία για Τι κρύβει ο σχεδιασμός του ipad mini;
Ένας αναλυτής εξηγεί τους λόγους για το σχεδιασμό του Mini iPad. Η Apple είχε ως στόχο τo κατ 'εξοχήν φορητό, ελαφρύ δισκίο και ένα... προϊόν που θα έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και με μεγαλύτερη οθόνη.

Το iPad Mini κατά μέσο όρο εμφανίζει μία υπερ-υψηλής ανάλυσηοθόνη που χρησιμοποιείται στα περισότερα προιόντα της Apple, όπως το 9,7 ιντσών iPad, το iPhone και το iPod.

Η Vinita Jakhanwal, μία αναλυτής της iSuppli οθόνης, ρωτήθηκε για να δώσει τις σκέψεις της σχετικά με τις αποφάσεις του σχεδιασμού της Apple.

"Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά άλλα θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία ενός νέου παράγοντα με την μορφή συσκευής," είπε η Jakhanwal.

"Ίσως θα μπορούσαν να έχουν κάνει μια οθόνη Retina, αλλά θα έπρεπε να συμβιβαστεί με το πάχος και το βάρος και την τιμή. Και ποια είναι η επίπτωση στην κατανάλωση ενέργειας; Ίσως υπήρχαν πιο σημαντικά πράγματα για να κάνουν σε αυτό το σημείο», είπε.


Πράγματι, αυτό που θα είχε κάνει ένα iPad Mini με οθόνη Retina να ξεχωρίζει απο τα άλλα είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι το φως, ο λείο σχεδιασμός, ο 0,28-ίντσες σχεδιασμός του. Η 9,7 ιντσών iPad είναι διδακτική στο θέμα αυτό. Για να κατέχει την οθόνη Retina, η Apple θα έπρεπε να αναγκαστεί να το κάνει παχύτερο και βαρύτερο από το iPad 2.

Και ένα iPad Mini Retina - σε αυτό το σημείο στο χρόνο - είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είχε πουλήθει για 329 δολάρια (τιμή Αμερικής), η οποία είναι η χαμηλότερη τιμή για ταμπλέτα της Apple μέχρι σήμερα.

Το αποτέλεσμα; Αν και η Apple μπορεί να επιλέξει για μια οθόνη Retina σε ένα μελλοντικό Mini iPad, προς το παρόν μορφή ακολουθεί τη εξής σκεπτική: το iPad Mini έπρεπε να είναι εξαιρετικά φορητό και εύκολο στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι μια συσκευή που οδηγεί το δρόμο στην τεχνολογία απεικόνισης.
technea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ