2012-11-11 23:53:47
Φωτογραφία για Βιασμός μωρού σε ζωντανή σύνδεση στο ίντερνετ
Μια επιγραφή στο κάτω μέρος της οθόνης διαβεβαιώνει ρητώς και κατηγορηματικώς ότι «όλα τα μοντέλα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους». Τη διαψεύδει το επόμενο κλικ που διαφημίζει ότι υπάρχουν πορνοταινίες προς πώληση, με την ηλικία των «πρωταγωνιστών» να κυμαίνεται μεταξύ 2-15 ετών.

Οι πρώτες συνοδευτικές φωτογραφίες προκαλούν ανατριχίλα. Ακολουθεί ένας φαλακρός που με σχεδόν υπερήφανο τρόπο κρατάει στην αγκαλιά ένα βρέφος. «Αυτός ο πατέρας βιάζει το παιδί του από τότε που γεννήθηκε», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Και βέβαια αυτή η περίπτωση βιασμού δεν είναι η μοναδική. Μέσω ίντερνετ και σε απευθείας σύνδεση, ένας Φινλανδός θα βιάσει ένα μωρό. Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα έχει κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό το αντίτιμο της συμμετοχής: 10.000 ευρώ για κάθε χρήστη.

Πρόκειται για συμπλέγματα που ξεπερνούν τη φαντασία… όσο για το αν υπάρχει υλικό με χώρα προέλευσης την Ελλάδα, ο προϊστάμενος του τμήματος Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, δηλώνει ότι ναι, υπάρχει, παρόλο που πλέον οι διακινητές του φοβούνται ότι θα εντοπιστούν από τα εξελιγμένα μηχανήματα της Δίωξης.


«Οι χρήστες της παιδικής πορνογραφίας συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι ναρκομανείς. Ζητούν σχεδόν με απόγνωση αυτό που τους καταστρέφει» λέει ο κ. Σφακιανάκης και θυμάται τις περιπτώσεις ενός διακεκριμένου γιατρού που παρά τις επανειλημμένες συλλήψεις του, διαβεβαιώνει ότι δεν βρίσκει άλλο τρόπο σεξουαλικής διέγερσης πέραν της παρακολούθησης ταινιών με παιδάκια. Του φαίνεται μάλιστα και κοινωνικά αποδεκτό αφού το ίδιο κάνει και η σύντροφός του.

«Μετά το εμπόριο όπλων και των ναρκωτικών, η τρίτη πηγή παγκόσμιου παράνομου πλουτισμού είναι η παιδική πορνογραφία» εξηγεί ο κ. Σφακιανάκης, γεγονός που ερμηνεύει και το πλήθος των σχετικών sites που κυκλοφορούν ελεύθερα.

Πώς να τους αναγνωρίσετε

Σύμφωνα με αστυνομικούς, παιδοψυχολόγους, οι παιδεραστές ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων. Πρόκειται για άτομα που έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να ασκούν επιρροή πάνω στα λιλιπούτεια θύματά τους. Δεδομένου ότι οι παιδόφιλοι σπάνια επιτίθενται σε ένα παιδί χωρίς να το γνωρίζουν, τις περισσότερες φορές προέρχονται από το στενό τους περιβάλλον. Στις περισσότερες περιπτώσεις δρουν βάσει μελετημένου σχεδίου. Μαθαίνουν λεπτομέρειες για τα θύματά τους και χτίζουν σχέση εμπιστοσύνης.

Σε μεγάλο ποσοστό είναι ευυπόληπτοι επιχειρηματίες, ακόμη και παντρεμένοι με παιδιά, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς είναι άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

Το 99% των παιδεραστών χρησιμοποιεί το ίντερνετ για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα ένστικτά του. Αν και η Ελλάδα δεν αποτελεί κομβικό σημείο στο παγκόσμιο σκηνικό, τα κρούσματα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και κάθε φορά αποκαλύπτονται φωτογραφίες και βίντεο με όλο και πιο σκληρό περιεχόμενο.

Άλλωστε ο τζίρος από τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται ετησίως σε ένα δισ. ευρώ.

Πηγή: newsbeast
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ