2012-11-12 01:32:39
Φωτογραφία για Υπερψηφίσθηκε με 167 «ναι» έναντι 128 «όχι» ο Προϋπολογισμός
Ψηφίσθηκε πριν από λίγο στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2013 ύστερα από κοινοβουλευτική μάχη τεσσάρων ημερών. 

Στο σύνολό του ο Προϋπολογισμός υπερψηφίσθηκε από 167  βουλευτές, καταψηφίσθηκε από 128 , ενώ παρόντες δήλωσαν 4  βουλευτές. Από την ψηφοφορία απείχαν ο  βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Γ. Πανούσης.

«Παρών»  δήλωσαν από τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ  ο Μ. Ανδρουλάκης, ο Η. Κουτσούκος, η Α. Γκερέκου και ο  Μ. Μπόλαρης.  «Ναι» ψήφισε όμως ο Κ. Σκανδαλίδης και    «όχι»  οι  Μ. Κασσής και  Γ. Παραστατίδης .

«Όχι» και από τον  Γ. Μιχελογιαννάκη ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την ΔΗΜΑΡ. 

 «Ναι» μεν από τον  Θ. Σολδάτο της ΝΔ  στο σύνολο του νομοσχεδίου αλλά εκτός των δαπανών των υπουργείων Ανάπτυξης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αποτέλεσμα ναπαραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΝΔ.

«Ναι»  επίσης από τον διαγραμμένο της ΝΔ Δ. Κασαπίδη, αλλά με εξαίρεση στις δαπάνες του υπουργείου Οικονομικών.


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βουδούρης, ο οποίος την Τετάρτη καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο,   ψήφισε «ναι» μόνο στις δαπάνες για την Προεδρία της Δημοκρατίας και  «όχι»  στα υπόλοιπα, ενώ το ίδιο έπραξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Μουτσινάς, ο οποίος επίσης είχε καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.  

«Ναι» ψήφισε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάγκρη, όπως και στο πολυνομοσχέδιο για τα μέτρα.  

Στα αξιοσημείωτα της ψηφοφορίας ότι ο Μανώλης Γλέζος αποχώρησε την ώρα που ψήφιζε καταγγέλλοντας τον Προϋπολογισμό, το οποίο «ερμηνεύθηκε» σαν «όχι».
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γνωρίζατε ότι..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γνωρίζατε ότι..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ