2012-11-12 02:29:03
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Ο κλέφτης ποδηλάτων έπεσε σε… παλαιστή!
Ραντεβού με την… ατυχία είχε ένας κλέφτης ποδηλάτων που δρούσε στην περιοχή των Τρικάλων. Το ποδήλατο που έκλεψε ανήκε σε πρώην… πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής πάλης, που μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος γιατί ήταν το.. τέταρτο που του έκλεβαν!

Ο άλλοτε παλαιστής και νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγρελιάς Τρικάλων Σπύρος Αβράμης, έγινε έξω φρενών όταν ανακάλυψε ότι το ποδήλατό του είχε κάνει «φτερά» και βάλθηκε να βρει μόνος του τον δράστη. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να ψάχνει στους δρόμους της πόλης, ώσπου τελικά εντόπισε το ποδήλατο στο δρόμο προς το Μεγαλοχώρι.

Ο 51χρονος που το είχε κλέψει έζησε… δύσκολες στιγμές στα χέρια του πρώην πρωταθλητή, σε σημείο που… έβαλε τα κλάματα! Μάλιστα, ο κοινοτάρχης τον ανάγκασε να οδηγήσει ο ίδιος το ποδήλατο ως το σπίτι του ακολουθώντας τον, επειδή δεν χωρούσε στο αυτοκίνητο! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχε ειδοποιήσει ο κ. Αβράμης καθυστέρησαν να φτάσουν και ο 51χρονος βρήκε ευκαιρία να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί. Τα στοιχεία του, όμως, είναι γνωστά και αναζητείται.

Εξαρτήματα μηχανημάτων που είχαν κλέψει από ένα εργοστάσιο είχαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους δύο αλλοδαποί «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 22 και 20 χρόνων που έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και συνελήφθησαν. Τα εξαρτήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου και οι δράστες ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ