2012-11-12 08:08:02
Φωτογραφία για Άδειασαν για… τέταρτη φορά το «αγαπημένο» τους περίπτερο!
Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου στην Πάτρα, που έγινε για τέταρτη φορά μέσα σε λίγο καιρό στόχος άγνωστων διαρρηκτών! Οι δράστες άρπαξαν όλα τα εμπορεύματα, αφήνοντας άδειο το… «αγαπημένο» τους περίπτερο!

Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στην κακοτυχία του, όταν πήγε να ανοίξει το περίπτερο και διαπίστωσε ότι τον είχαν… προλάβει άλλοι, που είχαν σπάσει τις κλειδαριές και άρπαξαν ό,τι είχε και δεν είχε μέσα! Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες, παρ’ ότι πρέπει να έκαναν… μετακόμιση για να φορτώσουν σε κάποιο όχημα τα εμπορεύματα από το περίπτερο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας! Η ζημιά του ιδιοκτήτη ξεπερνά τα 6.000 ευρώ.

Μια φωτογραφική μηχανή και τρία laptop μεγάλης αξίας, ένα από τα οποία έφερε και USB που περιείχε το κλειδί του προγράμματος για μικροσυσκευασίες, έκλεψαν άγνωστοι από το λογιστήριο μιας εταιρείας στο Πλατύ Ημαθίας. Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε περίπου 4.000 ευρώ.

Από το παράθυρο της τουαλέτας τρύπωσε άγνωστος διαρρήκτης στο οβελιστήριο ενός 45χρονου στην Καρδίτσα και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής, πριν φύγει από τον ίδιο… δρόμο!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ