2012-11-12 10:30:10
Φωτογραφία για Κουίνσι, Σο στη «μαύρη λίστα»!
Αποφασισμένοι για εκκαθάριση του ρόστερ είναι στον Παναθηναϊκού και η επιχείρηση... σκούπα είναι πιθανό να συμπεριλάβει εκτός από τον Μπουμσόνγκ και τους Κουίνσι, Σο.

Όσον αφορά τον Γάλλο αμυντικό είναι γνωστό ότι αν δεν αλλάξει κάτι, οι μέρες του είναι μετρημένες στην Παιανία. Το όνομα-έκπληξη ωστόσο της «μαύρης λίστας» δεν είναι άλλο από αυτό του Οβούσου Κουίνσι, όπως αναφέρει η «Live Sport».

O Γκανέζος μέσος δεν έχει προσφέρει ούτε στο ελάχιστο αυτά που θα περίμεναν οι άνθρωποι του τριφυλλιού, την στιγμή που το καλοκαίρι δαπανήθηκε και ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό -για τα τωρινά δεδομένα του συλλόγου- για την αγορά του, που έφτανε στις 600.000 ευρώ. Πολύ μεγάλη απογοήτευση εξάλλου υπάρχει και από πλευράς Φερέιρα, καθώς ο τεχνικός των «πρασίνων» είναι από αυτούς που είχαν πιέσει για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ο παίκτης.

Σχετικά με το Σο, βρίσκεται μάλλον αναμενόμενα στους υπό κρίση ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός των ευχάριστων τελευταίων εξελίξεων, αφού μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αν βέβαια δεν καταφέρει ο Σενεγαλέζος μέσος να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του και επιστρέψει ξανά στις ατομικές προπονήσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να κληθεί για να λύσει το συμβόλαιό του, που σημειωτέον του προσφέρει ετησίως περί τις 300.000 ευρώ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ