2012-11-12 10:28:03
Φωτογραφία για Ποίος εχθρός και ποίος φίλος...
Γράφουν οι Γιώργος Καλαμάρης – Ηλίας Πετρόπουλος

Αν περιμένουμε, καπετάν Καμπανάρο, ν’ αράξουν οι καραβιές που θες και να κινήσει τα στραβοπόδαρά της η αρκούδα να κατέβει από το βορρά για το χατίρι μας, ποτέ δεν θα λευτερωθούμε.

Και μήτε και θα ‘μαστε, ο Θεός να με σχωρέσει, άξιοι να λευτερωθούμε. Από όσα κατάλαβα στα λίγα χρόνια που ζω και ζώνουμε, δεν είναι η λευτεριά πέσε πίτα να σε φάω. Είναι κάστρο, και το παίρνεις με το σπαθί σου. Όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά είναι σκλάβος.΄΄

Καπετάν Μιχάλης - Νίκος Καζαντζάκης

Παρατηρώντας κανείς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, συνειδητοποιεί την σκληρή πραγματικότητα αυτών που συμβαίνει γύρω μας, οι μάχες έχουν πια ξεκινήσει, σε πλατείες, σε γειτονιές, σε δρόμους και είναι σκληρές με τραυματίες, συλλήψεις και ευτυχώς ακόμα χωρίς κανέναν νεκρό που θα βγάλει την κατάσταση εκτός ελέγχου.

Ποίος είναι στην πραγματικότητα ο εχθρός και ποίος φταίει για αυτήν την κατάσταση που έχουμε οδηγηθεί?

Από την μία έχουμε τους εθνικιστές, πατριώτες και όλους εκείνους που συνειδητοποιημένοι βλέπουν την χώρα μας να καταρρέει και να απειλείτε από έναν ύπουλο εσωτερικό εχθρό και από την άλλη όλους εκείνους τους μετανάστες που έχουν έρθει από κάθε γωνιά της γης σε αυτήν την χώρα για και χωρίς να σέβονται τίποτε και με την βοήθεια από τους γνωστούς βολεμένους δήθεν αριστερούς της δεξιάς τσέπης, ψευτο-διανοούμενους, αναρχικούς, πολυπολιτισμικούς και νεοταξικούς , που είναι συνυπεύθυνοι για αυτές τις καταστάσεις, προσπαθούν να μας επιβάλουν καταστάσεις και γεγονότα με το έτσι θέλω.

Η αλήθεια είναι μία, ο εχθρός είναι εντός των πυλών και δεν υπάρχει η δικαιολογία του τύπου και ότι κάποιοι δήθεν προέρχονται από χώρες παραδοσιακά συμμαχικές και φιλικές προς την Ελλάδα μας και το τι ότι έχουμε πολεμήσει μαζί στο παρελθόν ή μας έχουν βοηθήσει.

Όσοι πιστεύουν σε αυτό λάθος πλανώνται οικτρά.

Ο κάθε ξένος έχει την εθνική του ταυτότητα και στην περίπτωση που θα χρειαστεί να διαλέξει, έχει ήδη επιλέξει και ενστικτωδώς θα ακολουθήσει την φυλή του και εθνικότητα του και αυτήν θα υπερασπιστεί.

Για αυτό ας σταματήσει αυτό το κλασικό παραμύθι για συμμάχους και άλλους λαούς που πολέμησαν μαζί μας κάποτε γιατί μας αγάπησαν κλασικά και θέλανε να μας βοηθήσουν, γιατί όταν αυτό συνέβει στην διάρκεια της ιστορίας μας, ήταν γιατί μας οδηγούσαν τα κοινά συμφέροντα μας και τίποτε παραπάνω.

Είμαστε Έλληνες και είμαστε ανώτεροι από κάθε άλλη φυλή, λαό και έθνος και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να το έχουμε βαθιά μέσα στο μυαλό μας και την ψυχή μας.

Όλοι στην διάρκεια της ιστορίας μας μας πολεμούν για να μας αφανίσουν και ακόμα το προσπαθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη,αλλά ποτέ δεν το κατάφεραν και ούτε πρόκειται να το καταφέρουν ποτέ.

Σεβόμαστε τους άλλους λαούς, αλλά στην τόπο τους και τον χώρο τους.

Όταν όμως έρθει εκείνη η ώρα να πολεμήσουμε και να υπερασπιστούμε τα Ιερά και τα Όσια της πατρίδας μας, φυλής μας και του έθνους μας, είμαστε μόνοι μας εναντίων όλων και κάθε φορά ,όπως και στην διάρκεια των ηρωικών αγώνων του έθνους τα καταφέρνουμε, έτσι θα τα καταφέρουμε και τώρα και θα νικήσουμε Γιατί είμαστε Έλληνες και πάντα νικάμε γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» (Θόδωρος Κολοκοτρώνης).

monada-efedron-katadromon.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ