2012-11-12 10:48:01
Φωτογραφία για Ποιο γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά του;
Στις αρχές του καλοκαιριού άρχισε να ακούγεται η φήμη ότι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας σοουμπίζ είχε οδηγηθεί στον χωρισμό. Οι δυο τους πράγματι βίωναν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life, τα σύννεφα, πλέον, διαλύθηκαν και το όμορφο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Ο λόγος για την Νάνσυ Αλεξιάδη και τον εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο, οι οποίοι, από ότι φαίνεται, αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα και τη σχέση τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και λίγους μήνες μετά την γνωριμία τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του εφοπλιστή στο Λαγονήσι.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης, οι οποίες τελικά απέδωσαν. Ο εφοπλιστής και η τραγουδίστρια κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα και να έρθουν και πάλι κοντά, δίνοντας τέλος στην κρίση που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, οι δυο τους ζουν και πάλι μαζί, δείχνοντας ξανά πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Πηγή: entertv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ