2012-11-12 12:54:22
Φωτογραφία για Δεν παραιτείται ξεκαθαρίζει ο Μπουτάρης
Την αντίθεσή του στις θέσεις ορισμένων δημάρχων για παραιτήσεις εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης  πριν την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου «για τις επιπτώσεις στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2016».

«Δεν παραιτούμαι. Αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Εγώ ήμουν εξαρχής κατά της παραίτησης. Ο δήμος είναι μια προέκταση του κράτους. Κάποιος πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά. Καλή ή κακή, πρέπει να την κάνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν θα αποσταλεί λίστα υπαλλήλων για διαθεσιμότητα, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως αυτό θα αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο. Ωστόσο, τόνισε ότι εάν φύγουν υπάλληλοι, θα είναι δύσκολο να λειτουργήσει ο δήμος.

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και την πρόθεσή τους να εμποδίσουν την ερχόμενη Πέμπτη την 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση των δημάρχων που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για παιδιαρίσματα και αστειότητες.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ