2012-11-12 13:15:35
Φωτογραφία για ARIS ATHENS CLUB : «Συνεχίζουμε, δε μας σταματάει τίποτα»
Aνακοίνωση στήριξης προς την ομάδα εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Άρη "ARIS ATHENS CLUB" ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Λειβαδιάς

δίνοντας δυναμικό παρόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ - ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. Αυτό που έγινε εχτές στη Λιβαδειά είναι πραγματικά για επιστημονική μελέτη. Λαός και ομάδα Ε-Ν-Α με ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ να οδηγήσουν ξανά τον ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. Μέσα από αναρίθμητα προβλήματα από το καλοκαίρι ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ βρίσκουν τη δύναμη γιατί ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ και δεν τα παρατάνε και δεν υποχωρούν ούτε για να πάρουν φόρα Ειλικρινά, όσοι βρέθηκαν  στη Λιβαδειά καταλαβαίνουν τι λέμε. Κερκίδα-δυναμίτης με έναν λαό να καταθέτει καρδιά και ψυχή και ας παίζαμε με παίχτη λιγότερο και ας χάναμε 2-1.Με παίχτες στο γήπεδο που αρνούνται να συμβιβαστούν με την ιδέα της ήττας, με παίχτες μαχητές ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΗ και με οπαδούς που η αφοσίωση και η αγάπη τους γι’ αυτόν αποτελεί στάση και τρόπο ζωής.


Για τέτοια ΟΜΑΔΑ και τέτοιο ΛΑΟ τα λόγια είναι περιττά. Χάθηκε μια μάχη εχτές-όχι από τον Λεβαδειακό αλλά από τον Μάνταλο. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Το ΑRIS -ATHENS CLUB πιστό και αυτό στο κάλεσμα του ΘΕΟΥ κιτρίνισε την εθνική οδό και τη Λιβαδειά από νωρίς. Περισσότεροι από 100 ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ένωσαν τις φωνές τους με ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΛΑΜΙΑ-ΠΥΡΓΟ-ΠΑΤΡΑ-ΚΡΗΤΗ και ανάγκασαν ακόμα και τους Λειβαδίτες στο τέλος να χειροκροτούν για το μοναδικό θέαμα που προσέφερε ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ στο πέταλο της Λιβαδειάς.

Η ΟΜΑΔΑ-ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ. Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ…».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ